Miért kel fél éves lányom egyik nap reggel 8kor, másik nap 6kor? Nálatok mikor állt be egy kb időpontra?
Soha 🤣
Meg tinikent is osszevissza kelnek a gyerekek hol reggel 7kor hol 11kor
Előző vagyok. Azt csinálhatod, hogy ébreszted 6-kor, de ha tényleg átállóban van, akkor ez nem igazán jó.
Jobb megoldás egy rugalmasabb napirend 2 változattal a fejedben.
De amúgy nálunk most 1 éves korára lett kiszámíthatóbb a nap, amikor már csak 1 napközbeni hosszú alvása van, de én pl a saját természetem és még pár tényező miatt nem tudok komolyabb napirendet tartani.
Pl ha kezdesz vele programokra járni, vmelyik alvást szinte biztos hogy ütik. Illetve pl autóban sokan olyankor is alszanak, amikor amúgy még bírná. Szóval ez a napirend nekem inkább szorongásforrás.
Nem két és fél hónapos?
Két és fél éves nem alszik napi háromszor.
Kedves elso nyilvan en sem kelek ugyanabban az idopontban de a vedono is folyton kerdezi, hogy beallt e mar a napirend? Ugyanakkor kel e reggel es alszik napkozben? Mindenhol azt olvasom, hogy a babak kb ugyanakkor kelnek minden reggel.
Koszi a valaszokat. Lehet tenyleg most all at a ket alvasra. Egyebkent most, hogy mondjatok tenyleg megfigyelheto, hogy ha ketszer alszik napkozben akkor kel korabban 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!