Fiam 8hónapos, lehetöségünk vam rá, hogy Angliába kimenjünk 3napra, csak sajnos gyerek nélkül, mert a karácsonyi vásárolni szertenénk. élhetnénk vele? Tápszeres és a mamákkal is jól kijön.
Ha minden rendben a babával és a nagyikkal, akkor nyugodtan menjetek. A dolog lényege, hogy a nagyszülő fel legyen készítve, és nem árt előtte egy próbanap éjszakával.
Ez téged is megnyugtathat.
Jó vásárlást!-szerintem.
nyugottan menj, én már 4 hósan otthagytam a nagyiknál a gyerekeimet, míg én pihentem. Szoktatás kérdése. Mindenhova el tudok menni, nem lettek túlságosan anyásak. Most már nagyobbak, de nem bánom, hogy így tettem.
Lehet, hogy azt veszed majd észre, hogy haza sem akar majd menni:)
Eszembe sem jutna,hogy ilyen kicsiként vásárlás miatt otthon hagyjam.Nem is értem az ilyet........
Pláne 4 hónaposan,ert pihenni mente....´Nekem nincsen segítségem mindenki messze lakik,bármilyen fáradt is vagyok,nem hagynám a lányomat....
Ha te ott bírnád hagyni 3 napra lelki ismeretfurdalás nélkül,hát menj...
10 hónapos kislány anyukája.
Menni nekem is lene lehetöse´gem.(Németorszában élünk)
Anyósom 50km-re lakik,tudnám rá hagyni,ha akarnám.De nem lenne hozzá szívem.Szüleim 1000km-re laknak.
Èn vagy vinném magammal,vagy énsem mennék.
Ha meg úgy is élsz a lehetöse´ggel minek ke´rdezed?
Szerintem nagyon sok anyuka nem tudná otthon hagyni a 8 hós babáját...
Már meg ne sértödj a ve´leményemen...
Nem kell egyböl leírni az embert.---Neked nincsen lehetöse´ged----Lenne még máshová is ha akarnék......Erröl ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!