Kinek volt pöttyös a babájának az arca? Mikor múlt el?
Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy nem kell vele foglalkozni, tisztul a bőre, lehet rajta több is. Valóban lett rajta több, főleg az arcán, az orra mellett, de most jön ki a homlokán is. Nem piros. Volt valakinek hasonló? Mikor múlt el?2020. ápr. 29. 09:49
1/7 anonim válasza:
Nálunk kb 2 hetesen kezdődött, 4-5 hetesen nagyon sok volt, fején, tarkóján. Most 2 hónapos, még mindig van, de lényegesen kevesebb.
2/7 A kérdező kommentje:
Nálunk 5 hetesen kezdődött kb. Most lesz 7 hetes. Azt hittem hamarabb elmúlik. Fura, még nem láttam és nem is hallottam ilyet. Lehet valamivel kenni?
2020. ápr. 29. 09:57
3/7 anonim válasza:
Az elso lanyomnal ilyen volt. Nem emlekszem mikorra mult el, de tobb het. Nekunk is azt mondta az orvos, hogy nem kell csinalni vele semmit, elmulik. Igy is lett. Ne kenj ra semmit, el fog tunni nyomtalanul.
A lanyom most negy eves, szep tiszta a bore.
4/7 anonim válasza:
Az én kislányomnak is volt néhány hónapos koráig. Az orvos azt mondta, hogy az anyatejben található hormonok hatnak rá így. Tennivaló nincs vele, elmúlik magától.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ő tápszeres amúgy.
2020. ápr. 29. 10:17
6/7 anonim válasza:
Allergiás reakció és ez minden babánál elő jön, idővel elmúlik. Ne fogyassz tejterméket. Vagy a tapszer nem alkalmas neki, válts át másikra. Nem szabad semmit sem csinálni vele, se nyomkodni se kenni! Magától elmúlik neki.
7/7 A kérdező kommentje:
És az most jönne ki rajta?
2020. ápr. 29. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!