Akinek a babájának nagyon hasfájós volt az mikor múlt el?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik már majdnem születése óta evvel szenvedtek.
1 hét múlva lesz a babám 3 hónapos és amióta hazahoztuk azóta szenvedünk a has fájással, a nagyon hasfájós babáknál is 3 vagy 4 hónapos korban múlik el?
2020. ápr. 28. 21:24
1/13 anonim válasza:
Igen körűlbelül 3-4- ik hónapra elmúlik nálam így volt mindkettő gyermekemnél.
2/13 anonim válasza:
Igen, az enyém is extrém hasfájós volt. Nálunk 3 hónapos kora körül kezdett látványosan javulni.
4/13 anonim válasza:
6-8 hetes kora kozott mult el, mikor felhagytam a tejfeherje es tojasfeherje evesevel, es atalltunk a nagyon gyakori, de tovid szopikra. De o etelerzekeny volt, csendes refluxa is volt, es ezek segitettek, valamint a fuggoleges pozicio, igy rengeteget hordoztam. Ahogy atalltunk ezekre, abbamaradt a siras. A kicsinel 2 hetesen kezdodott, nala azonnal lealltam a fenti etelekkel, es nagyon gyorsan meg is szunt az akkorra mar ismeros panaszok nagy resze.
5/13 A kérdező kommentje:
8.9 hónap. Úr isten
Remélem nem tart addig
2020. ápr. 28. 21:53
6/13 anonim válasza:
13. héten, mintha elvágták volna. Előtte extrém hasfájás, napi 6 óra ordítás.
Kitartást
7/13 anonim válasza:
Kb. négy hónapos volt, mikor egyik napról a másikra elmúlt.
9/13 anonim válasza:
3 hónapos volt a Babánk.
Amúgy próbáljátok ki az angol vizet (gripe water), ha meg nem próbáltátok, nekünk nagyon sokat segített.
Kitartást.
10/13 anonim válasza:
3 hónapos kora körül, talán egy kicsit utána elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!