Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon kevés 6 dkg gyarapodás...

Nagyon kevés 6 dkg gyarapodás egy héten egy 4 hónapos babánál? Sok gyümölcsöt adok neki. Lehet ettől a megtorpanás? A héten 3 szurit is kapott. Lehet ettől?

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy kevés-e. Az én babán is 4 hónapos és a múlt hétre 7080 grammról 7100-ra hízott. Én is megijjedtem de a következő hétre 7250-re hízott. Nekem azt mondta a doki, hogy most már nem fog olyan intenzíven hízni, mert egyre többet mocorog. Az sem baj, ha egy héten nem hízik, csak nem fogyjon. Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 23. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Még az is előfordul,h picit fogy.Az én fiam elkezdett forogni,6 hós,ő is sok gyümit eszik,és volt 1-2 hét,amikor pár dekát fogyott.Most kb.2 hetente hízik-egyiken semmit,a másikon 5-15 dekát-de én nem aggódom miatta egy cseppet sem.2 gyerekes anyuka
2008. nov. 23. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nem grammot akartál írni a dkg helyett? Mert amit írsz az majdnem fél kiló!!! Egy hét alatt az rengeteg!!

Ha grammot szerettél volna írni, azt hiszem az egy kicsit kevés.

A gyümölcsevéstől jól van a baba? Kicsit korai még egy 4 hósnak. Tápszeren/anyatejen kellene még élnie. Gondolom nincs elég tejed, azért kezdted ilyen korán a hozzátáplálást.

2008. nov. 23. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
AZ előző válaszoló vagyok, alighanem odaképzeltem egy nullát. Ne haragudj!!! Bocsáss meg a figyelmetlenségemért!
2008. nov. 23. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Kicsit hülyén írtam,BOCSIII!!!Mivel már 6 hós,nem hízik sokat,5-15 dkg-ot/hét,de ezt sem mindig!!!Így már értelmesebb.
2008. nov. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!