Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártok Csiribiri gyerektornára...

Jártok Csiribiri gyerektornára? Miből áll egy foglalkozás?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
nem akarlak megsérteni de miért kell mindennap megkérdezni?
2010. júl. 28. 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Mert nem kaptam választ a másik kategóriában. A gyermekemet dévényre és korai fejlesztőbe hordom. Hordanám ide is, hogy minél gyorsabban fejlődjön, de szeretnék róla tapasztal anyukákat megkérdezni.

Bocsánat, többet nem írom ki...

2010. júl. 28. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:

engem nem zavar nehogy félreértsd de miért nem hivod fel a szervezőket és kérdezed meg tőlük. itt láthatóan senki sem ismeri ezt a tornát....

sajnálom...de nincs értelme.

2010. júl. 28. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt hiszem van honlapjuk a neten. Konkrét tapasztalatot nem tudok, de én is készülöm vinni a fiamat.

Azt viszont nem tudom miért kell így leszólni a kérdezőt, ha segíteni nem tud a válaszadó.

2010. júl. 28. 13:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Néztem a honlapot és videót is. Csak igazi tapasztalatokat szerettem volna megismerni.

Azért megpróbálom. Több is van a városban, legfeljebb cserélek csoportot, ha nem találom jónak.

2010. júl. 28. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!