Melyik név tetszik ezek közül a leginkább?
Figyelt kérdés
Anett, Bianka, Kinga.
(A vezetéknévhez mind passzol, legalább 1,5 hónap van a várható születésnap és a névnap között, illetve mindhárom tetszik a férjemnek és nekem is, csak dönteni nem tudunk 😅)
2020. ápr. 26. 00:36
22/33 anonim válasza:
Bianka gyönyörű, külföldön is megallja a helyét
A Kinga nekem Kanga a Micimackóból így, bár szeretem a mesét is és a nevét is, sajatomnak nem adnám.
Az Anett elegáns, egyszerű, de rossz tapasztalataim vannak az Anettekkel. Nekem rossz emlékek kötődnek hozzá
25/33 anonim válasza:
Bianka, de a Blanka még jobban tetszik
26/33 anonim válasza:
Nekem egyformán tetszik mind a három. Na jó, talán az Anett és a Kinga kicsit jobban, mint a Bianka, de ettől még a Bianka név is gyönyörű. :)
Kompromisszumos megoldás: Kinganett. :) (Természetesen ezt nem gondolom komolyan. :))
Na jó, hát, próbáljatok meg ráhangolódni. :)
27/33 anonim válasza:
*Vagy amikor megszületik, és rögtön meglátjátok, akkor amelyik előbb beugrik a kinézetéről. : )
29/33 A kérdező kommentje:
#27-es! A kisfiamnak így választottunk nevet és nagyon bevált :) Csak sajnos most nincs apás szülés és hazamenetelig nem is láthatja személyesen a férjem a kislányunkat, ezért probálunk most dönteni. Vagy videótelefonálós aranyóra lesz? 😅
2020. ápr. 30. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!