Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumisuveg fertotlenitot...

Milyen cumisuveg fertotlenitotok van es meg vagytok elegedve vele? Nem tudom milyet vegyek ami jo is?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmilyen.

Nem is kellett volna, teát i csak 5-6 hónaposan kezdett inni,azt meg kifőztem.

Amúgy meg ciczett.

Tavaly nyáron -mikor nyaralni mentünk, akkor volt 5 hónapos- vettem egy üveg Chicco folyadékot, még most is van belőle.

2010. júl. 27. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem Tomme Tippe mikrós sterilizálóm volt, és maximálisan meg voltam vele elégedve.

Azért ez lett, mert anno Tommee Tippee cumisüveeket vettünk (remélve hogy nem fognak kelleni-de kellettek sajnos),és ehez vettük aztán utólag a sterilizálót.

2010. júl. 28. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen! Belerakom a fertőtlenítésre váró dolgokat egy olyan lábasba, amit másra nem használok, teleöntöm vízzel, hogy ellepje, majd rakok bele egy kis citromlevet a vízkő miatt! Hamar megvan és nagyon hatásos!
2010. júl. 28. 00:08
 4/11 anonim ***** válasza:
én chicco fertőtlenítő folyadékot használtam vagy kifőztem
2010. júl. 28. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Aventes mikrós sterilizálóm van,napi szinten használom.
2010. júl. 28. 06:34
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem Avent elektromos sterlizialom van. (nem mikros). nagyon praktikus es maximalisan meg vagyok elegedve a keszulekkel.
2010. júl. 28. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is Chicco fertőtlenítő flyadékot használok,mint egy előttem író.Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
2010. júl. 28. 08:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Avent-es mikrós sterilizálóm van, maximálisan elégedett vagyok vele. Kölcsön kaptuk, tehát már egy gyereket kiszolgált előttünk, mégis tökéletes.
2010. júl. 28. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
avent mikrós sterilizáló.nagyon praktikus,egyszerű a használata,és biztos hogy nem romlik el.
2010. júl. 28. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikrós sterilizálóm van, nem tudom, milyen márka, mert kaptuk, és a doboza nem volt már meg. De én nagyon szeretem. 5 perc, és kész az egész.
2010. júl. 28. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!