Ha eves kozben cuppog a cumisuveg minden szivasnal, az most mit jelent? Nagyobb cumika kell? Vagy nem jon neki? Vagy sok jon? Mam kezdo cumit hasznalunk
Előző vagyok. Szerintem nem jön neki rendesen. Próbáld meg a következő méretet! Kíváncsi vagyok, hogy alakul.
Megírod majd?
Mi Aventet használunk, de újszülött korában elég sokszor előfordult, hogy cuppogott, nem tudom, miért. De én úgy adtam a szájába a cumisüveget, hogy a pofiját két ujjammal két oldalról egy kicsit összenyomtam, így jobban rácuppant a szája az üvegre, és a cuppogás abbamaradt.
Gyakorlatilag úgy nézett ki, hogy az üveget egész lent, a cumi csatlakozásánál tartottam, és a pofija jobb oldaláról a hüvelykujjammal, bal oldaláról pedig a középső ujjammal "összenyomtam" finoman, így jobban csücsörített a szája, és jobban érintkezett a cumisüveggel. Remélem értelmes volt valamennyire, ahogy leírtam. Várj csak, közben eszembe jutott, hogy készült így egy fénykép, azt belinkelem, azon jobban látszik. Pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!