Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más gyereke is “vízmániás”?...

Más gyereke is “vízmániás”? (14-15 hónapos, akinek kapcsán kérdezem)

Figyelt kérdés

Először is imád fürdeni. De a legjobban azt szereti ha hagyom egy kicsit hogy folyjon a víz a kádba, és alátartja a mindenféle játékait, fogmosó poharat, tusfürdőket, stb.

Illetve imád öntögetni. Van kertünk, és az apukája megtanította locsolni. Azóta fogja a kis locsolókannáját és megy a kerti csaphoz hogy ő akkor most vizet szeretne. De aztán persze egyből ki is önti. Ami nem baj, de ha nem engedem vagy nem hagyom 50x akkor teljesen kiakad és hisztis sírásban tör. El lehet ugyan terelni a figyelmét, de tuti hogy kisvártatva újra kezd majd nyávogni a vízért. Bent is ha valahol csapot lát mutogatja, hogy ő bizony azt szeretné. A cumisüvegből is imádja kicsepegtetni a vizet.

Ezek normális dolgok?

2020. ápr. 23. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem minden gyerek imád pancsolni. 14 hónapos lányom is, ha rajta múlna, órákig fürdene, sokszor már elhűl a víz, de az sem érdekli. Mondjuk már 3 hónapos kortól visszük babaúszásra.
2020. ápr. 23. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Miért van mindenki lepontozva a sárga földig???
2020. ápr. 23. 18:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Enyém már az első furdetes után víz mániás volt. Azóta is imád pancsizni. 5 hos
2020. ápr. 23. 20:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Akkor nem csak nálunk jellemző a dolog. :-)

Egyébként nem tudom ki pontozta le a válaszokat... nekem mind hasznos volt!

2020. ápr. 24. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!