Adagolhatom így a hasfájás elleni szerét?
az van rá írva,hogy 2,5ml(1kk).de szerintem a kis kanál nincs 2,5ml.viszont van a nurofen szuszpenzió adagolója,azon van ugye 2,5ml.adhatom neki azzal.vagy az több mint egy kis kanál?
napi 3x kell adni neki,tegnap óta kapja.azt vettem észre,ha beadom neki,nem hogy javul,rosszabb lesz,nagyon sír a szopi után,és tuti hogy a hasa miatt.meddig adjam így neki?mert amiket eddig próbáltam(infacol,espumisan)azoktól nem sírt ennyire.
nem írták rá az üvegre a nevét,de valami kevert lötty.
8hetes a baba
Persze, adhatod, sőt könnyebb kimérni és jobb a babának beadni az adagolóval!
Igen 2,5 ml/ 1kk
nem mertem erre fogni,mert én rántott májat ettem,azt gondoltam ez fogta meg a pociját.
viszont adtam neki a nurofenes adagolóval 2,5ml,és annyira begörcsölt tőle,hogy rossz volt nézni.
ma már másfél hippes kiskanállal kap.és így szinte a hasfájása is elmúlt
csak azt nem értem,ha kimondottan hasfájás elleni szer,akkor hogy görcsölhet tőle jobban a hasa?!
Lehet csak véletlen, hogy pont az adagolóssal adtad a szert és pont görcsölt is a poci!
Ha bejön a kiskanál, akkor azt használd az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!