Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Négy- öt hónapos baba nálatok...

Négy- öt hónapos baba nálatok is sokat elégedetlenkedik?

Figyelt kérdés
Könnyű baba volt azelőtt, aludt napközben is rendesen, eljátszott magában is vagy figyelt minket, ha főztem stb. Most kb amióta betöltötte a 4. hónapot, állandóan figyelmet kér, nincs el egyedül, aludni sem tud egyedül és csak fél órákat alszik napközben. Nagyon ritkán van el egymagában, de még az se elég neki ha énekelek neki, játékokat adok a kezébe tehát saját tudásom szerint szórakoztatom, csak akkor hagyja abba a panaszos nyoögécselést, ha felveszem. Ez normális? Mivel tudnék neki segíteni, hogy ne "panaszkodjon" ennyit? Egész nap hordozni még hordozóban is kimerítő, arról nem is szólva, hogy se enni se wcre menni nem tudok mellette, főzni meg aztán végképp nem...
2020. ápr. 22. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Az normális, hogy már ilyenkor kevesebbet alszik. Még nem tud kúszni mászni, kicsúsznak a keze közül a játékok, segíteni kell neki. Nekem most öt hónapos, ugyanez van. Járókába téve kiviszem magammal a konyhába, babakocsiban az udvarra. Nézi hogy dolgozgatok közben beszélek hozzá énekelek neki.
2020. ápr. 22. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, az időn kívül más nem nagyon segít. Ha leteszed, mondókázz, jógázz vele, puszilgasd stb, akkor fokozatosan a lentlétet is megszereti.

Ha hordozod, lassan hátra ia tudod tenni, eszközfühgően.

2020. ápr. 22. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, megnyugtató tudni, hogy nem én szúrtam el valamit :)
2020. ápr. 22. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ajaj folyton dünnyögött, meg morgott :-D Én is írtam ki kérdést, mert nem hittem el, hogy ilyen van. Most 10 hónapos, még mindig szokott dünnyögni, meg elégedetlenkedni de azért már jobb a helyzet.
2020. ápr. 22. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem az a fura, hogy csak "dünnyög" meg "morog" 😂😂😂
2020. ápr. 22. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
De tényleg, állandóan vekeng:D elég fárasztó, mert szívesen segítenék de nem tudom mit akar. Már arra is gondoltam, hogy csak gyakorolja a hangját de ahhoz túl panaszos..
2020. ápr. 22. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudok segíteni sajnos mert én ugyanebben a helyzetben vagyok.4,5 hónapos a kislányom és ő is ilyen.Annyi hogy vannak jobb és rosszabb napok.A rosszabbat úgy kell elképzelni hogy mellette kell hogy feküdjek és csak ugy alszik,a jobbat meg úgy hogy beteszem a pihenőszékbe és alszik 2órat.Én akkor gyorsa negfőzök.A párom mindig azt mondja h.első a baba,ha nincs főzve,eszik amit talál.
2020. ápr. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!