Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire muszáj/ajánlott...

Mennyire muszáj/ajánlott mérni az újszülött súlyát az első időszakban? Volt, aki nem mérte?

Figyelt kérdés
Nyilván látható a babán, ha nem fejlődik, illetve gondolom a védőnő/gyerekorvos is ellenőrzi a súlyát. Volt, aki nem használt mérleget?

2020. ápr. 22. 10:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem vettünk mérleget, feleslegesnek tartottuk. De sajnos mégis be kellett szerezni, amikor hazajöttünk a kórházból, mert kiderült, hogy nem volt elég tejem, így nem tudtuk, mennyit eszik, mérni kellett szopi előtt és után is.
2020. ápr. 22. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Én egyáltalán nem mértem! Szerintem azoknak az anyukáknak kell akiknek kis súllyal jött világra a gyermekük.
2020. ápr. 22. 11:36
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Hazamentünk, első éjjel egész éjjel cicin lógott, meg még toltam bele 100 ml tápszert (jajj, szegény, nem szopik rendesen, éhenhal) és fogyott reggelre 30-at.

Na, akkor mértem először és utoljára.

Vagyis nem teljesen, később hetente 1x azért megmértem úgy 3 hónapos koráig. Aztán el is költözött a lakásból a mérleg.

2020. ápr. 22. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Soha eszembe sem jutott mérni. A tejem ömlött, igény szerint szopott.

Mivel beteg lett születése után, gyakrabban kellett mennünk mérésre. De soha nem volt probléma.

De otthon sosem mértem, mérlegünk sem volt. Szépen evett, nem volt rá szükség.

2020. ápr. 22. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért is megérte megvennem a mérleget, mert így nem kellett mennem a védőnőhöz egy pár másodperces mérés miatt. Ettől eltekintve is szükségünk volt rá.
2020. ápr. 22. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt mérlegem,csak a védőnő mérte.
2020. ápr. 26. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az isten pontozott le, meg minek is? 🤔

Nyílván nem méregetem a gyerekem ha látom,hogy gyarapodik, nem kéri sem az orvos sem a védőnő.

10 voltam..

2020. ápr. 26. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!