Szerintetek érdemes sterilizálót venni a cumiknak és a mellszívónak? Vagy elég kifőzni őket? Ti hogyan fertőtlenítitek az ilyesmit? 26 khm.
Figyelt kérdés
#sterilizáló #babaholmikra
2020. ápr. 20. 11:57
11/19 anonim válasza:
Elore minden ilyesmi felesleges. Fene tudja kell-e egyáltalán. En kaptam anno, soha nem hasznaltam, most meg csak foglalja a helyet az amugy is pindur konyhamban. Szamomra nincs egyszerűbb annal mint h eloveszek 1 labast beladobalok mindent es kifozom. 15 perc. Egyszerűen nem is ertem, hogy lehet ennel egyszerűbb megoldas ez a sterilizalo? Olyan felesleges penzkidobasnak tartom, eeeeees meg sok mas kacatot amit megvetetnének az anyukakkal🤦♀️ pedig en is fiatal vagyok, es az egyszeruen gyorsan keves munkaval hive :D de komolyan.. raersz ezzel is es az osszes hasonlo szirszarral. Ha szkseges lesz megrendeled 2 nap es ott is van 🤗
12/19 anonim válasza:
Előre felesleges
Anyatejes a diam
Nem cumizik
Nem használom a sterilizálót
Nem fejek, hagytam beállni a kereslet kínálatot hamar.
14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsokat, mindenkinek kattintottam a zöld kezet.:) Most tisztábban látok.Egyelőre megvárom, hogy kelleni fog -e.Remélem nem.
Azt még megírnátok, hogy melyik az a cumifajta, amihez van eleve ilyen doboz?Köszönöm!
2020. ápr. 22. 21:10
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Pl. Dm-ben is van babylove cumitarto doboz, amiben fertőtleníteni is lehet, 600 ft.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Cumisüveget is árulnak így dobozostul?
2020. ápr. 23. 07:19
18/19 anonim válasza:
Persze. Az a neve hogy önsterilizáló cumisüveg. Leginkább ez is Mam-ban van de más fajtákban is biztos lehet kapni. Ezek általában olyanok hogy le lehet tekerni az aljukat így bele tudod rakni a cumisüvegbe a cumi gumi részét
19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:)
2020. ápr. 24. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!