Van, akinek a babája rövidebb az átlagosnál?
Figyelt kérdés
1 éves státuszon mérték és 3 cm-rel kisebb az átlagnál. Van olyan,akinek szintén kisebb a babája? Miért lehet ez? Mondott valamit a doki,védönö? Mi magasak vagyunk,nem értem ezt. Születésekor nagy volt,55 cm.2010. júl. 27. 15:04
1/3 anonim válasza:
Hány cm a babád?? A mi védőnőnk az sem mondta, hogy hány cm az átlag. 74 cm-re mérte. Ő is 55 cm volt a születésekor. Nekünk szerintem a testsúllyal vannak inkább gondok mert csak 9100 g, szerintem nagyon vékony, de a védőnő szerint nála sokkal vékonyabbak is vannak. Hát nem tudom...
2/3 anonim válasza:
Szia! Bár az én kisfiam pont átlagos, mert 75 cm most, 1 évesen, azért kicsit aggódom. Ő 56 cm-el született. Mikor korábban rákérdeztem, akkor a védőnő azt mondta, hogy ez genetikai. Én 163 cm vagyok, párom 183. Remélem kamaszkorában megnyúlik majd. :)
3/3 anonim válasza:
Az én lányom is 55 cm-rel született. Az 1 éves státuszon 73 cm volt. Én is kevésnek találtam de a védőnő szerint nem gond mivel nem vagyunk egyformák. De azért azt is hozzátenném, hogy a lányom a nyolcadik hónaptól a tizenegyedik hónapig 71 cm volt és egy hónap alatt nőtt 2 centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!