Mibe lehetne még tápszert keverni? Létezik natúr tápszer aminek semleges az íze nem édes? Most nem az ízesítettekre gondolok mint banános, vaníliás, stb
ne tápszerrel etesd azt a szerencsétlen gyereket.
főzzél neki!!!!!!
tört krumpli répa stb:
engem anyukám is akart régen etettni ilyan szar*kkal de nem ettem meg és inkább főzött nekem
Kedves első!
Eszik mindent a gyerekem!!!! Már azt is amit mi eszünk, pörkölt nokedlival, rántott hús, stb. DE! Tápszerre 3 éves koráig szüksége van. Látszik, hogy nincs gyereked...
Jézusom, honnan veszed, hogy 3 éves koráig szüksége van tápszerre?
Pedig nekem van gyerekem...
Ne haragudj, én senki válaszában nem éreztem kötekedést. És tényleg félreérthető voltál egy kissé... És a válaszaidból úgy tűnik, mintha ideges is lennél, nem kicsit. Na mindegy...
A sinlacot próbáltad már? Itt sokmindenkinél olvastam, hogy azt használja sűrítésre, és patikában lehet kapni, akár receptre is. Olvass utána a neten, hogy pontosan hogy is kell használni, meg ilyesmi, aztán írasd fel a dokival, ha az jó neked. Ha nem lehet kapni nálatok a patikában (mert ahogy a válaszodból kitűnt, még egy olyan minden napi tápszert sem lehet kapni, mint a humana), akkor rendeld meg. Hát ha azt jobban tudodnád keverni az ételekkel. De pörköltbe tényleg ne tegyél. Szerintem szörnyű lenne. Inkább krumplipüre, gyümölcsleves, főzelékek, ilyesmikbe.
Remélem, tudtam segíteni.
Ja, és a karamellás tejet próbáltad már? Én egy darabig csak úgy voltam hajlandó meginni a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!