Melyik a kedvenc mosópor-öblítő kombinációtok, amitől tényleg nagyon fincsi babaillatúak a kisrucik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 14:47
11/23 anonim válasza:
Egyetértek a mosódiós hozzászólóval (én írtam a persilt), de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a barátnőm azzal mos és a kölcsönadott világos babaruhák kicsit elszíneződve (szürkés-barnák lettek ) jöttek vissza.
12/23 anonim válasza:
Ariel-Persil mosószergél,mindig kilesem a nagyobb,olcsóbb kiszereléseket betankolok és sokáig elég!Öblítö Lenor német fajta aminek nagyon-nagyon jó illata van!Csomagoláson azt írja hígítás nélkül de én higítom igy is nagyon intenzív!:)
2,5éves a kisfiam és kezdettöl csak ,márkásabb' gél használok a mosógépem nem tudja a port rendesen kimosni!
13/23 Victory82 válasza:
Szia!Nekem a Tide-sarga Lenor a legjobb kombinacio!Bocsika nincs ekezetem!
14/23 anonim válasza:
Persil sensitive Aloe Pearls + Lenor sensitive.
isteni!!!!!!
15/23 anonim válasza:
Folyékony Tide és Silan Sensitive(mandulaolajos)
16/23 anonim válasza:
Dreft Sensitive és Lenor Sensitive öblítő.
17/23 anonim válasza:
mandulatejes folyékony Tomi és Lenor sárga vagy kék
mosódió nálunk nem nyert: apa munkás ruháin és a gyereknadrágon térdén meg se látszott a mosás:(
18/23 anonim válasza:
Folyékony Ariel-lenoros, és Silan sensitív öblítő.
19/23 anonim válasza:
Szintén Dreft sensitive és Lenor sensitive. 8 hónapos koráig ezzel mostam, most már Ariel és sárga Lenor.
20/23 anonim válasza:
DOSIA-fehér coccolino v sárga lenor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!