Egy év körüli babák Anyukái? Hiszti, visítás szinte egész nap?!
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka? Egész nap csak cumizna, rajtam lógna. Eddig ez nem volt jellemző, már a cumiról szinte teljesen leszokott, most meg rosszabb, mint előtte.
Kisőrlő felett az íny már hetek óta duzzadt.
Van egy ikertestvére is, nála semmi extrát nem tapasztalok.
Majd ez is elmúlik, ahogy jött?
2010. júl. 27. 12:11
1/6 anonim válasza:
Elképzelhető hogy a foga miatt ilyen, ha a másikkal semmi gond. A dentinox gél nálunk bejött, illetve most a fogkefe a sláger. Azzal masszírozza az ínét ahol jön a foga.
2/6 anonim válasza:
Néha nálunk is látszólqag minden ok nélkül van pár hisztisebb napja,aztán utána elmúlik.
3/6 anonim válasza:
Kislányom 2 napja üvölt, nyűgös, nagyon nagyon hisztis. Szerintem neki is a foga jön, (nem engedi hogy belenézzek a szájába, de patakokban folyik a nyála)vagy mert nagymamiméknál volt pár napot nem tudom.
14 hós "ördögfióka " anyukája
4/6 A kérdező kommentje:
A nyálzás nálunk is jellemző, a cumi alól folyik ki...
A nappali alvás is problémás, fél órája tettem le, de már nyüszög. Ilyenkor persze felkelti a testvérét is, és ketten nyűgösködnek a kialvatlanság miatt.
2010. júl. 27. 12:32
5/6 anonim válasza:
szia, egész biztosan a foga miatt van. az hogy a tesójának nincs baja, az nem jelent semmit .lehet neki nem jön a foga, vagy nem viseli meg annyira. lágy vele türelmes, szegényke, most nagyon rossz neki, nem tudja mi baja, csak azt tudja, hogy baja van .:))
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem mindig nagyon türelmes lenni, de jól esik néha egy kis biztatás :-)
2010. júl. 27. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!