Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó ez a napirend?

Jó ez a napirend?

Figyelt kérdés

14 hónapos, nappal egyszer alvó babának (az időpontok nem fixen betartandók természetesen):

7:00 Ébredés

7:15 Reggeli

7:45 – 10:00 Önálló játék

10:00 – Tízórai

10:30 – 11:30 Séta, közös játék, udvaron vagy szobában, játszótéren

11:30 – 12:00 Ebéd

12:00 – 14:00 Délutáni alvás

14:00 – 15:00 Ejtőzés, közös játék

15:00 – 15:30 Uzsonna

15:30 – 19:30

Séta,levegőzés,közös játék

Apával való játék,

Vacsora

19:30 Fürdetés

Esti mese olvasás

20:00 Lefektetés

2020. ápr. 13. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Tényleg meghülyülnek az emberek bent.Idegeneket kérdezel hogy mit csináljatok?Amugy rgy bentlakásosba elmenne,vagy katonaságba.Mindig is utáltam az ilyen időhöz kötott dolgokat.Jó unalmas lehet a napjaitok!
2020. ápr. 13. 13:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Na remek, még egy aki meghülyül az otthonléttől és itt éli ki magát. Kezet foghatsz a 68%-os válaszolóval.
2020. ápr. 13. 13:57
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen kérdést ki vesz komolyan??😅😅😅😅
2020. ápr. 13. 14:16
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem is értelmetlen a kérdésed.

Nem élünk veletek hogy tudjuk mi és hogy jó nektek.

Ha ezt így csináljátok és bevált akkor azért nem értem minek a visszaigazolás idegenektől, ha pedig ezt szeretnéd tartani mostantól akkor sem tudom nekünk honnan kellene tudnunk hogy működni fog-e.

Nálunk ez így biztosan nem működne mert a fiam nincs el 15 percig sem egyedül illetve mesét is olvashatok neki mert nem érdekli egy percig sem még és aludni is más időpontban szokott utána pedig nem ejtőzik.

81%, nem tudom amúgy hogy mire vagy itt ilyen ki ha nem én amikor éppen egy tök primitív válaszoló szintjére lesüllyedve osztod az észt ..

2020. ápr. 13. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

""70% alatt nem lehet komolyan venni válaszadókat.

A válasz 34%-ban hasznosnak tűnik."

:)))))))

"

Összességében. Az hogy pillanatnyilag mennyire értékelik egy válaszom, nem számít. Összességében hazsnos 81%-os válaszokat adok. De persze ez már kicsit gondolom nehezen emészthető.

2020. ápr. 13. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
42%
Ezekkel a százalékokkal de oda vagytok,mint az 5 évesek.🤦‍♀️😂Csak közlom hogy több embernek ugyanannyi a százaléka.81%-os ha te ennyire figyeled a válaszolókat neked ezt tudnod kéne!🙄‼🤗
2020. ápr. 13. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Sztem tuti megcsal a férjed.
2020. ápr. 13. 14:20
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem kért védelmet a kérdező, de a sok bunkó válaszra senkinek nincs szüksége. Az utóbbi 1 hónapban lement a színvonal, haszontalan, bunkó válaszok érkeznek. Lehet, hogy a kérdés unalmas, vagy nem lehet rá rendesen válaszolni, de nem kell bántani a kérdezőt. Lépjen tovább akinek nem tetszik.
2020. ápr. 13. 14:22
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

"Ezekkel a százalékokkal de oda vagytok,mint az 5 évesek.🤦‍♀️😂Csak közlom hogy több embernek ugyanannyi a százaléka.81%-os ha te ennyire figyeled a válaszolókat neked ezt tudnod kéne!🙄‼🤗"

Tudom, de azt nem mit akarsz ezzel. Csak annyit mondtam, hogy az 58%-os összesített %-od megmutatja, hogy mennyire normálisak a válaszaid. Ennyire. 58%-ra. Nem tudlak komolyan venni, pláne nem az ócska smile használatoddal.

Szerintem én itt abba is hagyom, mert úgyse fogod megérteni mi a baj a bunkózással egy olyan kérdésnél, ahol senkit se bántott a kérdező.

Jó szórakozást, éld csak ki a rosszindulatot más kérdéseken is.

2020. ápr. 13. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
kedves 19, én adó, tb, munkaügy kérdésben szoktam válaszolni, amiben rohadtul nem azt értékelik, ami helyes, jogszabállyal alátámasztott. Nem ért veled egyet (mert hülye hozzá), pirospacsi. Úgyhogy sz.rok a 61%-ra. A megnyert perei a kismamáimnak a munkáltatók ellen, vagy a próbaidő alatt elküldött táppénzeseknek jobban igazolnak, mint aszázalék.
2020. ápr. 13. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!