Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy hogy ilyen eros az 5 hos...

Hogy hogy ilyen eros az 5 hos pocilako kisbabam?

Figyelt kérdés
Ugyertem az elso kislanyommal mikor terhes voltam azert meg 5 hosan nem ereztem ennyirre erosen de ez a baba nagyon eros sott szinte egesz nap meg sem al es ugy erzem eleg gyakran hogy mintha vergodne nem siman mocorogna.Vajon ez normalis?es meg csak fel kilogramm.
2010. júl. 26. 23:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Sott az egesz hasam hullamzik mikor mocorog es ha ra teszek valamit pl a tanyer szele csak epp hogy hozzaer kepes alrebb rugni.Nem tulzok olyan mintha mar legalabb 7hos lenne.
2010. júl. 26. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Masodik terhessegnel mar nem olyan erosek az izmaid, igy nagyobbra no a pocid es jobban erzed a mozgast is, es a picurnak sem kell egy eros mehfal utan meg egy eros hasizommal is megkuzdeni.
2010. júl. 27. 00:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam is, ez volt a második babával!

Sokkal intenzívebben éreztem, és tényleg mintha harcolt volna odabenn, úgy ficánkolt!

Teljesen természetes!

2010. júl. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!