Szerinted melyik a legjobb cumisüveg?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 17:40
21/27 anonim válasza:
Nuk-kal kezdtük, és sokat szenvedtem vele, aztán vettem egy Aventet, egy csoda volt a Nuk-hoz képest.
22/27 anonim válasza:
Avent cumisüveg MAM szívókával! :-))
Az Aventes üveg szívórésze borzasztó, a babám csak cuppogtatta, de nem tudott inni belőle, viszont a mamos cumi nagyon jó, és ráillik az aventes üvegre, így már hónapok óta abból issza a tápit.
23/27 anonim válasza:
Nálunk is a mam jött be :) azt szeretem benne legjobban, h le lehet csavarni az alját, tökkönnyű elmosni. Bár oda kell figyelni, h jól csavarjam rá, különben tényleg folyik orrán száján. Baby nova üveg cumisüvegünk volt kettő is, de mindegyik elpattant, úgyhogy elég volt belőle..
24/27 anonim válasza:
Tommee Tippee cumisüveget vettem, el is fogadta a kislányom!
25/27 anonim válasza:
Avent. Csak ezt próbáltuk, mert kaptam kölcsön a terhesség alatt mellszívót, akkor meg már legyen kompatibilis... Bejött, a variábilis cumival nagyon szereti a babám.
Nekem sosem volt gondom vele, egy csavarás, nyikorgó hangig, és kész, nem csöpög vagy ilyesmik...
26/27 anonim válasza:
Csakis a Nuk. Nekunk a cumink a cumisuvegunk es az itato poharunk is Nuk es nagyon elegedett vagyok vele.
1 eves kisfiu anyukaja
27/27 A kérdező kommentje:
Hááát, úgy látom, ki kell próbálnom néhányat... :-)
Köszi mindenkinek!
2010. júl. 27. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!