Mas gyereke is meg van bolondulva most?
Az miattad és a férjed meg a többi családtagod miatt van. (És a tágabb környezet miatt) A gyerek, mint a száraz szivacs a vizet, úgy szívja fel a közvetlen környezete - és a tágabb környezete - ingereit, érzéseit.
Ezért szájalok itt már ezer éve: nem az a fontos, hogy aranyban ússzon a gyereked és hatemeletes házat építs neki, hane az, hogy az alapoknál (csecsemőkor, kisgyerekkor) BETONBIZTOS érzelmi támaszt kapján. Arra lehet építeni egy egész életet.
Először TE nyugodj le: pl. menj el futni, vagy csak két kört mászkálni az utcán, parkban - nem tilos, tartsd a távolságot -, és láss csodát: a gyerek is nyugodtabb lesz.
Ertem koszonom.
Az elso kommentet nem ertem, nem tudom neked mibol jon le h ingerultek vagyunk vagy ilyesmi. Elegge nyuguodtak vagyunk pont most higy hatmasban itthon vagyunk mar harom hete :) sztem ennel feszkomentesebb nem lehetne per pillanat semmi a szamunkra
Futni meg minden nap reggel 8kor jarok 7 kilometert😜 de azert koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!