Gond lehet ha túl gyorsan nő a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok első gyerekes anyuka vagyok, így lehet feleslegesen aggódom hülyeségeken.
A kisfiam 50cm-rel született. Az egy hónapos státuszkor február 24-en 53 cm-t mertünk a vedonovel. Most a két honaposan nekem kellett lemernem, mert ugye nem jön ki. 62 cm!!! Nem tévedés. Többször újra mertük a férjemmel. Az persze feltűnt hogy már a 3 month+ ruhák is kicsik rá és a 3-6 hos méretet kezdjük.
Amúgy 3910-zel született most a sima itthoni mérleggel (nem baba) 5,3 kg-t mertünk.
Holnap beszélek a vedonovel is de nekem ez nagyon sok centinek tűnik ilyen rövid idő alatt. Vagy ez is normális lehet?
2020. márc. 31. 20:24
11/11 A kérdező kommentje:
És az is normális hogy siratom a cuki kis ruhákat, amiket már soha többe nem tudok raadni? 😀 komolyan valami fura szív fájdalommal pakolni el, amit kinőtt. Pedig annak örülök, hogy szépen fejlődik.
2020. ápr. 1. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!