Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Süket lehet a kisbabam?

Süket lehet a kisbabam?

Figyelt kérdés
10 hetes a kisbabam ,a koehazban ujszulottkent vizsgaltak a hallasat minden rendben volt. Ha alszik es apa bejon a szobaba, esetleg zajong felkel. Neha olyan mintha hallana viszont az utobbi hetekben semmire sem reagal. Akarmelyik oldalara allok es szolok hozza nem mozdul (amugy mar forditja a fejet) ma csorgovel probalkoztam a fule mellett nem reagalt. Kulvcsomora, hangos tapsra stb sem. Nagyon aggodok. Vajon hallasserult lehet?
2020. márc. 31. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A leirtak alapjan szerintem is hall. Nekem a kislanyom 2,5honapos koraig nem is foglalkozott azzal hogy a kutya az agya mellett ugatott akkor en is megilyedtem de semmi baja nincs. Most 7honapos
2020. márc. 31. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagy parasztok vannak nèha. Valaki idejön ès megkèrdez valamit normàlisan, akkor mièrt kell egyből osztani?? Teljesen reälis fèlelem, tapasztalatokra volt nyílvàn kivàncsi!

Egyèbkènt az enyèmnèl is volt ilyen mèg a làtàsànàl is voltak kètsègeim de minden rendben.

Nàlad is szerintem.

2020. márc. 31. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy süket a babád, de előfordulhat, hogy egyes hangtartományokat nem vagy pontatlanul észlel. Remélem, kaptok orvosnál időpontot, mert akkor herzre, decibelre pontosan meg tudja állapítani az eltérést és személyre szabott hallókészüléket kaphat.

Érdekességként mondom, hogy nagyon gyakori, hogy a teljesen siket babák eljutnak beszédfejlődésben a gagyogásig és ott akadnak el.

2020. márc. 31. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A beszólogatók egyébként szerintem egy és ugyanaz a személy. 3-szor leosztott, hogy minél rosszabbul érezd magad, mindegyik 59%.

Ne foglalkozz vele.

2020. ápr. 1. 02:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen, aranyosak vagytok. Kicsit kesobb felhivom az orvost hatha szerencsem lesz
2020. ápr. 1. 05:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyi az en kislanyom is csinalta ezt ha jol emlekszem ugyanilyen kora korul. Raztam a csorgot a fule mellett es semmi. En idiota elkezdtem nagyon durvan razni tok hangos volt erre megijedt es elsorta magat:( barom voltam. Egyelore probalj feldolgozni azt a temetdek infot amit kap a nagyvilagbol. Ha nagyon nez vmit lehet h nincs kapacitasa arra, hogy azzal is foglalkozzon amit hall foleg h az egy direkt dolog h tapsolsz mellette nem pedig egy olyan ami alapbol felkeltette az erdeklodeset. En szerintem nincs gond a babaddal, de hivd fel az orvost ha megnyugtat teged. Minden jot kivanok
2020. ápr. 1. 06:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

55%os mert téged kötelez bárki is hogy olvasd el a kérdést vagy válaszolj?

Veled nem stimmel valami ha itt pattogsz, ahelyett hogy olyannal foglalkoznál ami érdekel.

2020. ápr. 1. 08:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Tapsolok mint valami elmebeteg meg az ajtokat csapkodom es meg sem rezzen. Tudom hogy a suketseg nem tragedia de azert elegge kivagyok. Ma nincs gyerekorvos holnap lesz, biztos hogy en mar koran reggel ott leszek. Majd megirom mi volt hatha valakinek majd a jovoben segit ha erre jar. 😃
2020. ápr. 1. 09:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Doktorno szerint biztosan nem süket viszont lehetseges hogy kicsit nagyotthall. Tovabbi precizebb vizsgalatok lennenek szuksegesek amelyek csak a korhazakban elvegezhetoek viszont a Korona virus miatt sehol nem fogadnak minket. Ugyhogy egyenlore megfigyelem...
2020. ápr. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!