Mi baja lehet, miért csinálhatja ezt? Alvással kapcsolatos kérdés.
Figyelt kérdés
Szörnyen alszik a kisfiam éjszaka,rengetegszer felvan,de kb azonos időkben.Viszont most hétvégén elmentünk anyósomhoz,ahol eddig 1x aludt.Szinte végigaludta az éjszakát,1x kért cumit,3/4 6-kor felébredt,evett,eljátszott csendben egy órát,megint cicizett egy kicsit,majd aludt még 1 órát.Örültem,hátha akkor itthon,ismerős helyen is ezt fogja csinálni.Hazajöttünk,erre kezdődött elölről a cirkusz:este 8-kor elaludt,10-kor,11-kor felriadt,fél 12-kor evett,fél 4-kor felébredt és játszani akart.csak üvöltött,mert nem voltam hajlandó kivenni.majd fél 6-kor ismét evett,és aludt egy kicsit.ennek folyománya,hogy fáradt,tehát egész délelőtt nyünyüke volt.8 hónapos lesz egy pár nap múlva és egy pár hónapja ezt csinálja minden áldott nap.mindent megpróbáltam már,jól megetetem,nem adok sokat,nehogy fájjon a hasa.sokat levegőzünk,keveset levegőzünk,korán fektetem,későn fektetem.alszik,mikor leteszem,ébren teszem az ágyba.hagyom napközben sokat aludni,keveset hagyom aludni.adok chamomillát/viburcolt,nem adok chamomillát/viburcolt.mit csináljak,mert már nem bírom sokáig.a védőnőm már nem tud mit tanácsolni.2010. júl. 26. 11:29
1/7 anonim válasza:
Rendezd át a szobát. Lehet, hogy rossz helyen van az ágya - elég ha a falban pont ott fut nagyfeszültségű vezeték, annak mindenképp van sugárzása, elképzelhető, hogy az zavarja.
2/7 anonim válasza:
Szia!Az én kislányom már 1 éves, de azt hiszem szerencsésnek modhatom magam mert 6 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Ált. csak inni kel föl, vagy régebben amikor még nem tudott forogni, akkor azért "szólt", hogy fordítsam meg. Amikor 6 hónapos lett, utána bevetettem azt, hogy este 8-kor tejpépet kapott enni, és utána bealudt. Ez elegendő volt neki ahhoz, hogy telítve legyen a pocak, és nem volt éhes éjszaka. Valamint benne volt már az én önzőségem is, szerettem volna már átaludni az éjszakát. Hál'istennek nekünk így bevált az esti ceremónia, és azóta is így csináljuk. Csak a vacsit szoktam variálni neki, hogy ne mindig tejpép legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
gondolkodtam ezen,csak az a baj,hogy egy 1 szobás garzonban lakunk,nem tudom hová rakni az ágyat,sehol nem fér el.
2010. júl. 26. 11:44
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a választ.adtam már neki 9-kor tejpépet,ugyanúgy felkelt enni 12 körül.
2010. júl. 26. 11:44
5/7 anonim válasza:
és anyóséknál hol aludt? kiságyban, különszobában, vagy veletek együtt? lehet, hogy ti zavarjátok éjjel, horkolás, mocorgás, tv...stb. Vagy éppen a közelséged hiányzik, ha együtt aludtatok ott.
6/7 A kérdező kommentje:
kiságyban aludt velünk egy szobában,ugyanúgy,mint itthon.ezért nem értem az egészet.mondjuk ott hűvösebb volt,mint itthon.
2010. júl. 26. 15:42
7/7 anonim válasza:
Akkor elképzelhető, hogy a hűvös miatt. A kislányom is ha már 26 fok van a szobában nyugtalanabbul alszik. Amint lemegy 24-25 fokra a levegő, mint akit fejbevertek. A reggeli, inkább hajnali friss levegő pedig kánaán neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!