Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós babám kb.2 hete 2...

5 hós babám kb.2 hete 2 óránként cicizik, és éjszaka is 3x ébred. Tejem van bőven, de szerintem kéne már neki vmi komolyabb!? Mit adjak neki este, hogy kicsit jobban aludjunk?

Figyelt kérdés
Eddig csak 1x ébredt éjszaka, már nagyon fáradtak vagyunk, és fáj a cicim is...Ja és nagy baba, már majdnem 8 kg.
2010. júl. 26. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:

gyümölcs zöldségpüré főzelék lassan bevezethető azzal jobban lakik

először tizóraira ebédre kináld meg aztán kaphat este is főzeléket

5 hósnak:

párolt v. főtt burgonya,majd alma majd répa püré anyatejjel összeturmixolva először csak egy zöldség !

tejpépet ilyesmit ne adj...

2010. júl. 26. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kisfiam 7 hósan ahogy kezdett jönni a fogacskája éjjel 2 óránként kelt, gondolhatod mennyit aludtam, de hozzá lehet szokni, legalábbis mást nem tudsz tenni...
2010. júl. 26. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet ez fejlődési ugrás is. Ha nagy baba akkor én nem kezdeném el a hozzátáplálást még. Várd ki a 6 hónapot, főleg ha van sok tejed. Sajnos ezt ki kell bírnunk,mi akartuk a gyereket és nem ő akart megszületni.Nálunk ugyanez van, 5 hós koráig este 9-reggel 7-ig aluldt, most egy hónapja minden éjszaka ébred 1-2 alkalommal és eszik, de a súlya jó. amíg fejlődik addig nincs gond. kitartás!
2010. júl. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!