Szobatisztaságról egy-két kérdés? Mennyi idős volt babátok amikor kezdtétek? Mennyi idős korában jelezte, hogy pisilni, kakilni kell, és hogyan tette? Mikorra lett szobatiszta?
21 hónapos az én lányom is, 2 hete próbálkozunk élesben, de már előtte is ismerkedtünk a bilivel.
A kaki sima ügy, a pisi 85 %-ban a bilibe megy. Haladunk! :)
Nekünk is a jó idő segített, levettem róla a pelust, már csak éjszakára kap, meg ha megyünk valahova.
Vegyél neki bilit (a miénk zenél)! Sok sikert! :)
A fiam 13hónapos, és bilizünk naponta 3szor.
Ha kérdezem tőle, hogy végzett e, akkor az esetek nagy részében tényleg végzett, eddig kétszer nem pisilt, csak a felállás után
Mi egy szorulás miatt kezdtünk bilizni, addig sajnos nagyon kínlódott, és a nagywcn sikerült neki, ezért kezdtük a bilit, hátha tetszik neki, és tetszik neki, pláne, hogy párszor látta mit is kell a wcn csinálni. Azóta ha kakil, akkor már pelussal is ráült. Hamar megtanulta mit kell csinálni. Amikor végzett megnézi mit produkált, megdicsérem, hogy nagyon ügyes volt, és igyekszem nagyon gyorsan visszacsomagolni.
Az egyik nap szabadon hagytam, rohangálni, kérdeztem, kell pisilni, sajnos ő még túl kicsi ahoz, hogy jelezze. Viszont azt már felfogta, hogy nem jó csak úgy a vakvilágba csurgatni, így sírva fakad, mikor végez, megnyugtatom, hogy nincs baj, közösen felpucoljuk, és megbeszéljük legközelebb szól ha pisilni kell.
Szia.A kisfiam 22hónapos, és kb.egy hónapja,csak az alvásnál adok rá pelust,akkor is a du.alvás után már szinte mindig száraz a pelusa:D.Mi is úgy kezdtük,hogy levettem róla a pelust és egy szál kukiban rohangált otthon,ha mentünk vhova mindig kapott pelust.Többször ráültettem a wc-re(persze szűkítővel),és amikor sikerült a pisi,kaki, örömtáncot jártunk és megtapsoltam.Ez persze nagyon tetszett neki.Most mr szól,hogy:anya,kaki-kaki....és fut a wc-re(pisinél is ezt mondja).Nagyon szereti lepisilni a füvet,virágokat a kertben,mamiéknak is sokszor dicsekszünk, hogy milyen ügyi volt,persze már ő mondja el a telefonba.Már csak hosszú autóúton adok rá pelust,séta,játszótér,rövidebb autóutak,boltban már nincs rá szükség.
Üdv
Ui:a bilit nem szerette,csak játszott vele,próbáld ki a szűkítőt,így nem kell még a biliről a wc-re is szoktatnod:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!