70-110ml szopizással meddig kell (ene) kibírni, és mennyit híznia átlagosan hetente/havonta egy 7hetes babának?
És még egy kérdés:Tényleg rosszat teszem azzal,ha a 21hónap körüli fiamat este becsukom a szobába?Mikor már vagy 1órája nem bírom elaltatni,és mondom neki,jó,akkor anya most kimegy és bezárom az ajtót.Persze nem zárom be,és mire oda ér az ajtóhoz már ki is nyitom.
Ma leüvöltött az uram,hogy későbbiekben félni fog a gyerek a szobájában,ha ilyent csinálok,és meg ne próbáljam még egyszer.
mondani se kell a gyerek előtt,és a kiabálás miatt elkezdett sírni.És ilyenkor csak az apja jó neki.
Persze hogy így engem fog utálni :-(
Nem írtad, hogy hány kg a baba és hányszor eszik. Egyébként ez teljesen jó mennyiség, 2-3 óránként, és éjjel sem kéne feltétlen kelnie.
A másik kérdésed nem igazán értem. Úgy csinálsz, mintha bezárnád, vagy mi?
3780grammal született.most olyan 5970körül van,pontosan nem tudom.éjjel is kel,pl 12:30;4:30 és utána olyan 6-7kkörül.napközben van hogy 3órát is kibír de van hogy 1,5-2óra múlva is kér enni
nem igazán.elmondom neki,hogy most kimegyek és becsukom az ajtót.és kimegyek az ajtó elé és becsukom.mire ő odaér,már ki is nyitom.ilyenkor pityereg kicsit és jobban értékeli,hogy bemegyek vele,és így el is alszik.
Az első dologra a választ szerintem pontosan nem lehet megadni az én kisfiam most 6 hetes, 3600g-mal született, most 5560g.És olyan 120-150g-okat eszik napi 7szer.Éjjel ő is kel kettőször.
A másik dolog szerintem, nem a legjobb megoldás.Ez olyan zsarolásos dolog.Szerintem is félni fog így a szobájában, és ez még rosszabb lesz időről időre.Próbáljátok megbeszélni nem e fél valamitől azért nem tud e elaludni?Akkor épphogy meg kell nyugtatni nem a szobájába bezárni.Az ajtót mi inkább mindig nyitvahagyjuk, és így biztos benne, hogy ott vagyunk a közelben...
ugye ő még nem igazán beszél,tehát nem mondja el,hogy mi a baja.nagyon virgonc este hiába ragad le a szeme már fürdés előtt.
van éjjeli fény a szobájában.Tehát nincs tök sötétben.De valami biztosan zavarhatja,mert mostanában többször előfordul,hogy szinte futva jön át éjjel a mi szobánkba.Olyankor iszik egy keveset és szinte hegyém mászik,vagy álmában piszkálja a fülem orrom.
ja elaludni is ezzel a "technikával" alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!