Egy 4 hónapos babának mennyi "foglalkozásra" van
szüksége?
Figyelt kérdés
Mert nálunk állandóan megy a nyűgi, folyamatosan játszani kell vele. Mennyit kell ellenie egyedül? Hogyan növelhetném ezt az időt? Hagyjam sírni? Eléggé fáradt vagyok, főleg este, mert akkor aztán szinte folyamatos a sírás... Ráadásul még 2x fel kell enni éjszaka...Valamit rosszul csinálok?
2008. nov. 21. 11:46
1/5 anonim válasza:
Szia.Konkrét választ én sem tudok de nálunk úgy működik hogy minden evés után 1-1.5 órát játszok vele és amikor egyet ásít onnantól tudom hogy fárad és altatom.Ha sikerűl időben észrevennem hogy fáradt oké, de ha nem túlfárad és üvőlt.Napi 5 szopi van.Az utolsó etetés előtt is lefárasztom és állt szépen elalszik.Egyedűl nem sokat van el, mindíg válltoztatom a helyét.Viszem magammal a konyhába és ahogy nézelődik el is alszik.Remélem valamelyest tudtam segíteni.Ha nekünk nyűgös időszakunk van azzal nyugtatom magam hogy egyszer az is elmúlik.
2008. nov. 21. 13:34
2/5 anonim válasza:
Ez minden gyereknél más,van aki nyugodtabb és van aki nyűgösebb!
Azért szerintem egy 4hónapos babával elég sokat kell már foglalkozni mert ettől a kortól indul meg az igazi fejlődése amikor már egyre okosabb és ügyesebb lesz.
Sajnos a fáradtság ezzel jár,de még pár hónap és elmúlik,ha csak nem nagyon fog szenvedni a fogacskák miatt,nekünk volt olyan,hogy 3-4 napig napi 2-3 órát tudtam csak aludni,de megéri mert nappal amikor látja az ember a gyönyörű kis vigyori arcukat meg a boldogságukat az engem mindig feltöltött és vigasztaltam magam,hogy semmi nem tart örökké!
Nem hiszem,hogy bármit rosszul csinálnál,fel a fejjel és kitartás,hidd el megéri.
2 éves kisfiú anyukája
2008. nov. 21. 13:51
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!! Szerencsére az alvással nincs baj, olyan szempontból, hogy szinte azonnal elalszik, ha lerakom. Jó, igyekszem türelmes lenni! :) Nektek is kitartást kívánok!
2008. nov. 21. 14:21
4/5 anonim válasza:
Nálunk épp most változott meg a baba,eddig elvolt egyedül is a kiságyban,most meg nemhogy játszani,aludni sem alszik el egyedül.4 hós.Állítólag most változnak,már nagyobbak,igénylik a több foglalkozást,kitárul előttük a világ,és nem akarnak egyedül lenni,ha emberek,anya közelében is lehet.ne hagyd sírni,attól nem változik meg,nálunk is ha felébred,egyből sír,ez van tényleg mindig változik valami.Boldog babázást!
2008. nov. 21. 14:57
5/5 anonim válasza:
Mi is 4 hónaposak vagyunk. Minden etetés után játszom vele kb. 1 órát. Ő hason van, amikor elfárad lerakja a fejét és alszik a következő etetésig.Pelenkázáskor is igényli a játékot, és persze fürdetéskor.
Elég sokszor eljátszik egyedül is a játszószőnyegen.Körberakom játékokkal és elvan.Ha unatkozik jelez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!