Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik 1 éves koron túl szopizta...

Fotucsok kérdése:

Akik 1 éves koron túl szopiztattak, mikor és hogyan hagyták abba? A baba választotta el magát vagy ti?

Figyelt kérdés
A kisfiam lassan 15 hónapos, de ha nyűgös mindig cicizni akar, és már elég nagy ahhoz, hogy cibálja a pólómat stb. Néha kellemetlen. Alapból már csak reggel meg este szopizna. Előfordult már olyan is, hogy este programunk volt és anyukámmal volt este, ő is altatta el, és nem hiányztam neki, sem én sem a cici. Tehát egyértelműen nem éhségre használja, csak bújásra.
2010. júl. 24. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Lányunk 17 hónaposan egyik este közölte,hogy "nem cici":)Az volt a vége!
2010. júl. 24. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
hmmm, ez aranyos!! :) Most az az érzésem, hogy az én kisfiam sosem fogja ezt mondani :)
2010. júl. 24. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Hasonlóan történt mint az elsőnél, csak 2 évesen.

Lányom is egyik nap közölte,hogy nem jó,pedig 1 perccel előtte még követelte.Utána nem kereste.

2010. júl. 24. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
25 hónaposan (éppen a napokban), nem kéri már, és ráhúzza a mellemre a pólómat. 13 hónapos kora óta csak este szopizott, most már ezt is abbahagyta.
2010. júl. 24. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Fiam 18 hónapos volt, amikor mondtam neki, hogy nincs többet cici. Aznap és másnap még kereste.
2010. júl. 24. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor még várok kicsit.
2010. júl. 24. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
27 hós,fiú,és határozott véleménye van,hogy 20 évesen is szopni fog,oviban az óvónéni,iskolában a tanárniéni fogja szoptatni.nem rossz.eszében sincs abbahagyni.napi 2-3-szor kéri.
2010. júl. 24. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

19 hós a kislányom, alvás előtt kap, meg mostanában ébred a meleg miatt éjjel is. még 2-3 hónapja ő is sokszor kérte volna nappal, amikor nyűgje volt, adtam neki, ha muszáj volt, de inkább megpróbáltam elterelni a figyelmét, ami nehéz volt, mert nagyon cicis. :)))

de most még hallani sem akar arról, hogy ne legyen. egyelőre megpróbálom rábízni, bár néha már őszintén megmondva idegesít, mostnaában, amikor éjjel felébred, és szívogatja, pedig már alig van benne valami, nem jó érzés nekem. de ha igényli , és ennyire, hogy látom rajta, nem lenne elég a finom ráhatás, hogy rávegyem, hogy elhagyja, nos, akkor addig még erőt veszek magamon. de néha már mondom neki, hogy most hagyjuk abba, mert anyának már fáj a cicije, és ezt már képes tolerálni. :)

2010. júl. 25. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!