Akik 1 éves koron túl szopiztattak, mikor és hogyan hagyták abba? A baba választotta el magát vagy ti?
Hasonlóan történt mint az elsőnél, csak 2 évesen.
Lányom is egyik nap közölte,hogy nem jó,pedig 1 perccel előtte még követelte.Utána nem kereste.
19 hós a kislányom, alvás előtt kap, meg mostanában ébred a meleg miatt éjjel is. még 2-3 hónapja ő is sokszor kérte volna nappal, amikor nyűgje volt, adtam neki, ha muszáj volt, de inkább megpróbáltam elterelni a figyelmét, ami nehéz volt, mert nagyon cicis. :)))
de most még hallani sem akar arról, hogy ne legyen. egyelőre megpróbálom rábízni, bár néha már őszintén megmondva idegesít, mostnaában, amikor éjjel felébred, és szívogatja, pedig már alig van benne valami, nem jó érzés nekem. de ha igényli , és ennyire, hogy látom rajta, nem lenne elég a finom ráhatás, hogy rávegyem, hogy elhagyja, nos, akkor addig még erőt veszek magamon. de néha már mondom neki, hogy most hagyjuk abba, mert anyának már fáj a cicije, és ezt már képes tolerálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!