Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan es mennyit alszik 14...

Hogyan es mennyit alszik 14 honapos babatok?

Figyelt kérdés
Nekem reggel 7-kor kel megissza a tejet es vissza alszik 8.30-9-ig.Aztan del korul alszik 1 orat es 4 korul megint 1 orat.Es este 9-9.30 korul alszik el.De most 1 hete megvaltozott.Reggel visszaalszik de aztan a deli alvasnal alig akar elaludni a kisagyba.Van hogy sierul de van hogy szenved es olbe altatom el.Viszont delutan nem akar aludni.Se babakocsiba seta kozbe(eddig ott is elaludt),sem az autoban es itthon is csak szenved.Probalom huzni az idot de menet kozbe nem alszik el ha hazajovunk akkor sem akar.Igy ma is vartam este 6-ig 4 helyett es elaltattam.De alvas nelkul nem birna ki estig es akkor csak itt sirdogalna.Ahoz meg kicsi szerintem hogy 1 szer aludjon 1 nap.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek mi a tapasztalatotok?
2010. júl. 24. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:

ahhoz tényleg kicsi hogy egyszer aludjon naponta.

nekünk is igy lett amikor költöztünk -pont 14 hós volt - és sok volt az izgalom ezért maradt fennt bár ő este legkésőbb kilenckor aludt..

délben v. ebéd után lementem vele -télen- sétálni és elaludt.

ez most nyáron a fullasztó időben nem megoldható de mindenképpen szüksége van egy nappali alvásra próbáljatok összebújni -főleg ha közös ágyban alszotok- vagy ha nem akkor simogasd olvass neki vagy valami rendszer legyen amitől tudja hogy most pihi van sokszor nem is úgy kell hozzáállni hogy most aludni kell hanem mondd azt hogy kicsit pihenünk és abba belepistul és elalszik. ...

talán igy..tény hogy télen jobb és könnyebb mert ki lehet vele menni ebéd után mig ilyenkor nem .. sötétits be..-

2010. júl. 24. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
14 hós mért lenne kicsi az egy alváshoz ugyan? Van akinek 8-10hótól már csak egyszer alszik sajnos a babája!!
2010. júl. 24. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 10 hós babám már 6-7 hónapos kora óta csak 1x alszik, ebéd után kb 45 percet, a többi ugyanaz, mint Nálatok. Neki ennyi elég...jól van, nem hiányzik neki. Először küzdöttem én is, de feladtam. Szerintem Te se stresszeld magad, ők reggel megalusszák, amit más délelőtti alvásnak hív.
2010. júl. 24. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:

14 hos a kislányom,1x alszik naponta,de akkor 2-3 orát.

Helyedben megprobálnám a déli alvást kitolni amennyire lehet. Valszeg azért megy nehezen délben az alvás,mert még nem álmos eléggé. Ha pl.13-15-ig hátha kibírná estig,max hamarabb leteszed.

2010. júl. 24. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
13 hónaposom is reggel 7 után kel, alszik 45 percet 11 után,majd 3 után ugyanannyit, este pedig 9kor ágyban van.
2010. júl. 24. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is 14 hós a fiam, és már 10 hós kora óta 1x-szer alszik napközben.

Este 21:30-9:00-ig, közben 1-szer cici 6 körül.

Délután 13:00-16:00-ig.

Ne parázd túl. Teljesen normális, hogy 14 hósan már csak egyszer alszik! :)

2010. júl. 24. 21:54
 7/9 fotucsok ***** válasza:
szerintem tök normális, hogy egyszer alszik nappal. Az én kisfiam is 14 hónapos és már csak akkor alszik kétszer nappal, ha autózunk és ott bealszik. Nálunk fél 1-1 körül alszik el, általában 1, másfél órát. Este 8-fél9 körül alszik el. Sajna éjjel megébred. Reggel 6-kor szopizik és visszaalszik 7-fél8-ig.
2010. júl. 24. 22:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Megprobalom ami irtatok.De ha reggel alszik es mondjuk 2-4 akkor mikor mentek veluk valamerre?Mert delelott nem mert alszik aztan 10 orai aztan ebed ebed utan alszik aztan mar 4-5 korul mit csinal az ember.Minden bezar.Ezt hogy oldjatok meg?Mert itthon hason lehet alszik 2 orat de a babakocsiba tuti nem.O nagyon menokes vele muszaj minden nap valamerre menni!Megegyszer koszi a tanacsokat!
2010. júl. 25. 00:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, a 10 hós babás vagyok. Én úgy szoktam, hogy mire felkel reggel 8-9 körül (csak 6-7 körül van cici, ébredés után ne, mert akkor nem hajlandó tízórait enni), arra elkészülök, majd vele is, 10-kor kap tízórait, így 12-12:30-ig tudunk menni bármerre, utána ebéd, majd 13:30-14:00 körül elalszik. Délután pedig a 16-17 órás uzsi után szintén tudunk menni.
2010. júl. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!