Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha sír a baba, mit csináljunk?

Ha sír a baba, mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Hülye kérdésnek tűnik, de már nem tudom, hogy mit tehetnénk... 4 hós a babánk, újépítésű társasházban lakunk. 2 éve költöztünk be, első lakók vagyunk.

Alattunk egy idős hölgy lakik, aki már egy éve (mióta ideköltözött) panaszkodik, hogy mennyire lehallatszódik, ha mi sétálunk a folyosón, vagy a hálószobánkba, vagy ha engedjük a fürdőszobában a vizet. Ennyi, nem ordíttatjuk a tv-t/zenét, nincsenek nálunk házibulik, nincs egész éjszaka ugató/kaparó kutyánk. Járkálunk. Ez a problémája. Vagyis eddig ez volt... Most már az is, hogy sír a gyerek. Pedig amúgy nem egy sírós baba, lehetne ezerszer rosszabb (éjjel egyszer ébred, megetetjük és azonnal alszik is vissza). De mégis, ez már napi szintű gond, hogy a lányunk sír. Megállít emiatt a liftnél, a ház előtt, vagy akár be is csenget, hogy elmondja. Komolyan, néha közölném vele, hogy igen, tudjuk hogy sír! Ez a viselkedés sokkal frusztrálóbb, mint az, hogy egy pár hónapos gyerek néha-néha sír. Bocsi, ha sokat írtam, de nem tudom, mit csinálhatnánk.

2020. márc. 4. 16:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
27%
tudsz erről az utóbbiről linket küldeni? nem akarok emberek közt élni.
2020. márc. 4. 20:20
 12/34 A kérdező kommentje:

Utolsó, te elmebeteg vagy, de minimum szociopata. Hogy lehet ilyen válaszokat ideírni, mint amiket te írtál?! Eszednél vagy?

A többieknek köszönöm szépen a válaszokat! Nem akarok én balhézni a nénivel, mert jobb a békesség, de ez már tényleg türhetetlen. Ráadásul ő konkrétan egy Pest megyei tanyáról költözött be a városba, pont azért, mert idős már, és közel legyen a családhoz...

2020. márc. 4. 20:58
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

Addig örüljön a kedves néni amíg csak sír, majd ha elkezd motorozni, labdázni, ugrálni...

Néni hallgasson zenét, ne veletek foglalkozzon.

2020. márc. 4. 21:09
 14/34 anonim ***** válasza:
16%
ja, én vagyok az elmebeteg és szociopata, azok nem, akik a nénit és a szomszédokat szidták illetve a többit.
2020. márc. 4. 21:23
 15/34 A kérdező kommentje:

Igen, a válaszaidból ítélve te vagy.

Hidd el, te sem ugrálnál örömödben, ha lenne egy ilyen kedves szomszédod, aki abba is beleköt, ha éjjel kimész a mosdóba.

2020. márc. 4. 21:25
 16/34 anonim ***** válasza:
79%

Lesz még sírás bőven, aztán majd igen, a többi zaj.

Viszont kicsit off-topik az előző válaszokhoz képest - valamilyen módon próbáljatok a saját világotokra figyelni, mert simán lehet, hogy a baba a feszültség miatt is sír, mert érzi rajtatok, hogy valami feszültség van ha ő sír. Mert TUTI, hogy hamar átfut a fejeteken, hogy te jó ég megint szólni fog a néni. Bagatell dolognak tűnik, de van benne valami.

2020. márc. 4. 21:25
 17/34 anonim ***** válasza:
23%
azért sír a gyerek, mert elmebetegek a szülei
2020. márc. 4. 21:27
 18/34 A kérdező kommentje:

Nincs feszültség itthon, meg ez tényleg nem olyan vígasztalhatatlan sírás. Hanem akkor van, ha már nagyon éhes, vagy fáradt, de átlendült a holtponton és nem bír elalduni (2 hetente egyszer, ha van ilyen). Szóval nem arra kell gondolni, hogy akkor mi nonstop gyereksírásban élünk, ezek általában ilyen 3-5 perces dolgok. (szerencsére)

Utolsó, te meg szűnj már meg:D Nem látod, hogy senkit nem érdekelsz? Hogy senki sem kíváncsi rád?!

2020. márc. 4. 21:30
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek neki egy csomag füldugót és adjátok át sok szeretettel 🤗
2020. márc. 4. 21:33
 20/34 anonim ***** válasza:
1%
jobb nevelés kéne a gyereknek
2020. márc. 4. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!