Ti mire fektettetek a foldon a babatokat amig pici volt?
Figyelt kérdés
Szeretnek valami nagyobb kiterjedesu cuccot mint egy jtszoszoneg. Vgy van abbol nagy is?
Koszi a tippeket
2020. márc. 1. 22:02
11/16 anonim válasza:
Habtapi esetleg?
Decathlonba lehet kapni jó nagyot és jó minőségű nem az a könnyen szet menos mint ami a játék boltban van.
12/16 anonim válasza:
5
Nálunk a parkettán volt hasonló ,mint amit a 7-es belinkelt.1 cm vastagot rendeltünk én paráztam, hogy nem ,,szigetel" rendesen de aztán mikor megjött és kipróbáltam gyorsan rendeltem még 2, hogy minden helységbe jusson ahova magammal viszem a babánkat.:D Nem tudja a szájába gyűrni meg ilyenek, ahhoz merev az anyag, viszont szép színes, mintás ami felkelti a baba figyelmét talán annyival tud kevesebbet a többi szőnyeggel szembe, hogy nincs rávarrt játék, de meg lehet azt is oldani:)
13/16 anonim válasza:
Ikeás tengeres játszószőnyeget vettem, az nagyobb, mint a többi.
15/16 anonim válasza:
Habtapi (rá a játszószőnyeg). Viszonylag olcsón lehet kapni és bővíthető. Színes, érdekes, elég kemény felületet ad és melegnek is számít.
16/16 anonim válasza:
Én a Lalalu Parklon játszószőnyeget ajánlom, mert elég nagy, főleg az L-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!