Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mire fektettetek a foldon...

Ti mire fektettetek a foldon a babatokat amig pici volt?

Figyelt kérdés

Szeretnek valami nagyobb kiterjedesu cuccot mint egy jtszoszoneg. Vgy van abbol nagy is?

Koszi a tippeket

2020. márc. 1. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Habtapi esetleg?

Decathlonba lehet kapni jó nagyot és jó minőségű nem az a könnyen szet menos mint ami a játék boltban van.

2020. márc. 1. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

5

Nálunk a parkettán volt hasonló ,mint amit a 7-es belinkelt.1 cm vastagot rendeltünk én paráztam, hogy nem ,,szigetel" rendesen de aztán mikor megjött és kipróbáltam gyorsan rendeltem még 2, hogy minden helységbe jusson ahova magammal viszem a babánkat.:D Nem tudja a szájába gyűrni meg ilyenek, ahhoz merev az anyag, viszont szép színes, mintás ami felkelti a baba figyelmét talán annyival tud kevesebbet a többi szőnyeggel szembe, hogy nincs rávarrt játék, de meg lehet azt is oldani:)

2020. márc. 1. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Ikeás tengeres játszószőnyeget vettem, az nagyobb, mint a többi.
2020. márc. 2. 04:58
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Casmatino játszószőnyegre.
2020. márc. 2. 06:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Habtapi (rá a játszószőnyeg). Viszonylag olcsón lehet kapni és bővíthető. Színes, érdekes, elég kemény felületet ad és melegnek is számít.
2020. márc. 2. 08:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a Lalalu Parklon játszószőnyeget ajánlom, mert elég nagy, főleg az L-es.
2020. márc. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!