Olvastam egy cikket arról, hogy nem érdemes kitenni képeket a gyereked minden megmozdulásáról a közösségi médiába, mert különböző veszélyeket hordoz magában, ti egyet értetek ezzel?
Az én instámon nincs kint egy kép sem a gyerekről, maximum sztoriban szokott lenni néhány, amit látnak az ismerősök egy napig. Nem is azért, mert félnék bármitől is, hanem számomra elég gyomorforgató, amit a celebek csinálnak, hogy nyilvános profilon posztolnak a gyerekük minden fingásáról, szerintem ez abszolút magánügy.
Persze nem ítélek el senkit, próbálom nem nézni ezeket az oldalakat, de néha belebotlok ilyenekbe, és számomra fura, hogy a megtekintés (bevétel) érdekében telehányják az instájukat gyerekfotókkal. (Én a párkapcsolattal is így vagyok egyébként, szerintem az se tartozik a nyilvánosságra.)
Ti mit gondoltok erről? Vitát semmiképpen nem akarok szítani, lepontozni senkit se fogok.
Hát igen, de az is más, hogy a férjed gondolom magatoknak készíti ezeket a fotókat, szerintem ezzel nincs gond, csak persze, nem kell túlzásba esni.
Én férjem is szereti fotózni/videózni a gyermekünket, mert hogy később ezeket jó visszanézni. A gáz akkor van, ha ezt kirakjuk a közösségi médiába, vagy direkt a közönségnek készülnek ezek a tartalmak. De amúgy tök jó dolog az, hogy vissza tudod nézni, hogy nézett ki a babátok a kórházban, és hogy néz ki most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!