Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem szabad letakarva...

Miért nem szabad letakarva gőzölögtetni a babát?

Figyelt kérdés
A babámak nagyon be van dugulva az orra, semmi sem segít. Utoljára gondoltam arra, hogy gözölögtetünk. Én úgy gondoltam, hogy főzök kamillateát,azt forron beleöntöm egy lábasba. A kicsimet belerakom a bébihordozóba és bevonulunk a letakart asztal alá, a lábassal együtt. Valamelyik nap itt azt olvastam hogy ilyet nem szabad. De miért nem?
2008. nov. 20. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Égetné a gőz a nyálkahártyáját, orrát, a nagyon párás levegő sem tesz jót neki. Valószínűleg üvöltene. Nálunk a Sterimar befújása segített. Akinek van,anyatejet csepegtet a baba orrába, állítólag nagyon jó! Az egyik ismerősöm kamillateát cseppentett a baba orrába porszívózás előtt. Az én védőnőm ezt nem javasolta, nehogy allergiás legyen rá a baba.
2008. nov. 20. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ezt nem gondoltam volna, hogy égetné a gőz. Úgy gondoltam ha nekünk beválik akkor neki is , de ezek szernit nem. Akkor marad a köptető, a orrspré és a porszívó.
2008. nov. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!