Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Kisfiam 13 hónapos, Németországban lakunk, és szeretnénk holnap vele játszóházba menni. Eddig meg sose voltunk.Ti kockáztatnátok? Tudom hogy oviba is elkaphat majd minden nyavalyát, de most hogy itt a vírus anyukám bogarat ültetett a fülembe.
2020. febr. 29. 19:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze tudom, gyerekekre nem veszelyes eddig, de nem szeretném ha a gyerekem ne adj isten lenne rá a példa, hogy mégis. Bár sajnálom szegénykémét, mert legalább ott barátkozhatna más babákkal. Senkivel nem tudunk itt barátkozni.
2020. febr. 29. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Vinném! Emberek között erősödik az immunrendszer. Mi értelme van bezárni a gyereket? Könnyebben lesznek betegek, ha ritkán mozdulnak ki. Ugyanez érvényes a felnőttekre is.

Nyáron is el lehet kapni fertőzéseket, hasmenés, hányás, stb... minden évszakban van vmi.

2020. márc. 1. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Merre laktok amúgy? Nézd meg, hogy a környéketeken van-e Mutter-Kind Gruppe, az tökéletes hely szocializálódni.
2020. márc. 1. 09:33
 14/16 A kérdező kommentje:
A mi környékünkön nincs ilyen sajnos.
2020. márc. 1. 12:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Van a facebookon egy Németországi anyatanya csoport. Lépj be oda, hátha lakik valaki a közeletekben.
2020. márc. 1. 14:19
 16/16 A kérdező kommentje:
2 csoportban is benne vagyok, több 100 km re vagyunk mindenkitől.
2020. márc. 1. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!