Babátok mikor állt át a napi egyszeri alvásra?
Figyelt kérdés
Nálunk az volt a helyzet eddig, hogy 11 hós kislányom 8 körül kel, alszik fél órát kb 11kor majd felet 4 körül. Elkezdett d.e 50 perceket aludni úgy egy hete, ma délután csak nem akart elaludni, estére már nagyon nagyon nyűgös volt ami érthető. Mostanában a délutáni altatás is nagyon nehezen megy.Tanácstalan vagyok, hogy eljöhetett-e az idő, hogy áttérjünk napi egy alvásra? Szerintem még korai. Köszönök minden segítséget!2020. febr. 28. 21:06
1/12 anonim válasza:
A kisfiam 10 hónaposan állt át. Délután már sehogy se lehetett elaltani. Egész könnyen átállt 1 alvásra. Picit húzzuk az időt délelőtt, általában 11-11.30-ig bírja aztán durmol átlag 2 órát.
2/12 anonim válasza:
Az én lányom most lett 1 éves és kb. 9 hónapos kora óta csak egyszer alszik napközben. Az elején nyűgös volt,de már most nincs semmi gond. Általában 11-13-ig alszik és onnantól kezdve 20-22-ig mikor hogy fent van. Meg sem próbálom már altatni,mert nem marad meg sem ölben sem mellettem,hanem menne játszani.
4/12 anonim válasza:
Egyévesen. De ritkán még előfordul, hogy kétszer alszik.
5/12 anonim válasza:
1,5 évesen; de időnként még most is napi 2-t alszik (most 19 hónapos).
8/12 anonim válasza:
Szia! Kisfiam 2 hete állt át, 1 éves múlt.
Kezdett a két alvása káoszos lenni, sokszor csúszott emiatt az este. Úgyhogy elkezdtem a délelőtti alvást csúsztatni, 11:30-12-ig. És így alszik egybe 1,5-2 órát. Este 20:30-21 között már alszik.
Mostmár tökéletesen beállt erre😊
9/12 anonim válasza:
11 hónapos egy éves lehetett mire teljesen átállt. Addig délelőtt 10 körül és délután 3 körül aludt másfél órát. A délelőtti 10 órásit húztam napról napra kicsit tovább és így néhány hét alatt átállt a napi 1x 2-3 óra alvásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!