Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős korban mutatkozik...

Nusy83 kérdése:

Milyen idős korban mutatkozik meg egy gyermek alap természete?

Figyelt kérdés

1 éves mult a kislányom és valahogy nállunk fordítva történnek a dolgok mint álltalában.

Az elsô 5 hónap a nem evését leszámítva idilli volt, majd fokozatosan romlott. Rendszeresen fordul elő hogy boldogan játszik majd a semmiből elkezd sirni és alig lehet megnyugtatni. Ha akar vmit és nem kapja meg képes izzadtra sirni magát. Sose hagytam sírni mármint nem hagytam ott v raktam kiságyba de jelenleg már ott tartok hogy lehet én rontottam el ezzel.(Legalábbis Anyósom ezt mondja)

A párommal kezdünk bele törődni hogy ő bizony egy nehéz természetű gyerkőc lesz vagy reménykedhetünk még hogy változik?

Helyesírásért Bocsi!!

#problémás.1éves
2020. febr. 27. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális 1 éves gyerek, aki kezdi észrevenni, hogy akar dolgokat, hogy van némi elképzelése erről-arról.Illetve, hogy a viselkedésével hatást ér el.Betartatod vele a szabályokat amiket kitaláltatok és adott esetekben a nem akkor is nem ha földhöz veri magát aztán kész.Nem rontottatok el semmit ,fejlődik a gyereketek.Idővel 2-2.5 év körül még ennél is erősebben jelentkezhet.Nálunk most ez van.Pedig 16 hónapos kora óta megint egy bűbáj, csuda szófogadó kislányom volt.Most 2.5 éves mindenre nem van, mindent máshogy akar mint mi és feszegeti ezerrel a határokat.
2020. febr. 27. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor még van remény 😅

Remèlem igazad van!

2020. febr. 27. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk tesommal már bölcsisen is látszott a különbség. Én màr akkor sarokbanülö visszahuzodo csendes kislany voltam, tesom meg "közszereplö"joformàn ugyanennyi idösen.

Én ma is elnyomhatobb vagyok, ö pedig az a mindenkit eltaposo karrierista.

2020. márc. 20. 14:27
 4/4 gungasam ***** válasza:
50%
Mindenkit, mindig megpróbál kisírni,zsarolni, kihasználni, lekenyerezni, stb. A gyermekek a kiszolgáltatott helyzetükből fakadóan ilyenek, ezek az eszközeik amiket kiválóan használnak bárkivel szemben. Egyedül a szigor segíthet. Tudom, hogy áll a szénád, kis hamis!
2020. márc. 24. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!