13 hónapost hagyhatom egyedül míg alszik?
Nyilván nem sokáig, de ömlik ma az eső, és nekem vissza kell mennem a gyógyszertárba neki a dolgaiért amiket tegnap kifizettem, de nem volt készleten és ma adják oda.
Olyan 150-200 méter a gyógyszertár. Arra gondoltam, hogy a délutáni alvásakor elszaladok, ha addig nem áll el.
De még sosem hagytam maga és eléggé félek. Vagyis hát olyan volt, hogy amíg aludt kint voltam a hátsó kertben a bébiőrrel, kertészkedtem, kint voltam a kutyákkal.
De kapun kívül még nem mentem soha el.
Ti mit csinálnátok? Én nem szívesen viszem ki a szakadó esőbe.
Gratulálok hogy még büszke is vagy arra hogy magára hagytad a gyermeked!
A híreket ha nézted pár hete...anyuka "csak a boltba" szaladt el és elektromos tűz ütött ki,azt hiszem 6 hós baba volt otthon két tesóval..a részleteket nem írom.
Én a férjed helyében nem hogy asszisztáltam volna de leüvölteném a hajad hogy ilyet tervezel.
Szakadó esőben,hófúvásban is babakocsiztam akkor még jogsi nélkül ha kellett a gyógyszerekért,oviba,bárhova.
Veregesd csak a vállad hogy nem történt semmi...aludj jól!!
Hú ne is mondjátok a tüzeket, mert gyerekkorom óta ez a heppem, állandóan a tűztől rettegek.
A házunkban már olyan tűzellenes-jelző rendszer van kiépítve, hogy már bármelyik milliárdos cég megirigyelhetné, de még így se vagyok nyugodt.
Ugyan már... 200 méterről van szó. Van akinek az udvar vége messzebb van. Kb. 5 perc alatt meg lehet járni oda-vissza. Nehogy már 5 percre ne lehessen a kiságyban hagyni. Ha siet, akkor még gyorsabban. Egy zuhanyzás tovább tart.
Nembazt mondom hogy rendszeresen hagyd magára. De szakadó esőben, 5 perc miatt nem öltöztetném fel.
Nyilván sokkal jobb egy idegenre hagyni. Nagyobb az esély rá, hogy a szomszéd akit nem is ismersz, egy pedofil, mint hogy abban az 5 percben elektromos tűz lesz.
Előzőnek igaza van, nekünk hatalmas telkünk van, én volt hogy alvásidőben kimentem, nem órákra, de ha aludt pl én kiment a kutyákhoz simán..Fürdeni hajat mosni is volt hogy elmentem, az legalább 20 perc nekem.
Most ezek amúgy mivel másabbak?Azt írta fent hogy kereken 10 perc alatt megjárta, hát előzőnek megint igaza van, előbb hagynám a gyereket egyedül a kiságyban még alszik, mint mondjuk egy félidegen szomszédra.. Lehet sok sorozatgyilkosos sztorit nézek, de nagyobb biztonságban érzem a gyereket egyedül 10 percre mint egy szomszéddal akit alig ismernék..Mert azt írta párszor ha látta a szomszédot. És én se áztatnám szakadó esőben feleslegesen ha nem muszáj. Annak is nagyobb esélye van hogy tüdőgyulladást kap, mint hogy elektromos tűz lesz..
Nem vagyok rá büszke, nem írtam ilyet.
Nem létező szén monoxid mérőm? Nekem csak létező szén monoxid mérőim vannak természetesen Honeywell minden, meg füst és tűzjelzőm, most csináltattam meg a kismegszakítókat hogy gyakorlatilag minden külön legyen húzva, áram-védőkapcsoló van meg minden. Paragép vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!