A babák (főleg a fiúk) miért szoktak sokszor pelenkázás közben pisilni?
Egyébként titeket is megijeszt, hogy mennyire hirtelen történik? Egyik pillanatban semmi, másikban kapom ezerrel az áldást az arcomba, vagy a hajamba.
Már 2 éves de még mindig vannak alkalmatlan alkalmak, amikor előtör a fütykösből a sugár.
Pont egy órája tettem tisztába a fiamat, és majdnem lezúdított, de a utolsó pillanatban láttam a fütykösén, hogy csőre van töltve és visszanyomtam a pelót. Hiába, reggel mindenkinek pisilnie kell egy nagyot.😀
Van, hogy a nedves törlőkendő indítja be a pisilést, vagy az ha a kádban a fütyit mosom.
Lányos balesetről a kishúgom egy szintén reggeli akciója jutott eszembe amikor 3 éves volt.
Felkelés után nagyon kellett biliznie, letolta a pizsialsót és ráhuppant. Lánybili lévén nem volt rajta elől kifröccsenésgátló, mint a fiús biliken, és olyan intenzitással kezdett pisilni, hogy elől kispriccelt az egész a padlóra.
Elállítani persze nem tudta, úgyhogy utána Anyuval moshattuk fel a padlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!