Anyukák, hogy álltok a csúnya beszéddel?
Figyelt kérdés
Én probálok rá nagyon figyelni,de ma kimondtam egy szót amit nem kellett volna.Az udvaron a kutyánk elkezdte nyalni 16hónapos kislányom kezét,mivel már nem elöszőr a reakcióm ez volt:K@rva kutya.
Akislányom ma egésznap ezt mondogatja:kúva va-va.Látott kutyát az utcán,máris kúva va-vázik.Annyira zavar.
2010. júl. 23. 23:50
11/14 anonim válasza:
Félreértetted. :D Nem azért rúgnám fel mert káromkodna hanem mert le k*rvázná a Kutyám csak mert anyuci egy ilyen egyszerű helyzetet nem tud kezelni. Miket mondhat durvább helyzetekben? Különben is hogy fog gyereket nevelni ha még a kutyát sem tudja leszoktatni (nem ráüvölteni) egy ilyen egyszerű dologról...
12/14 anonim válasza:
Nálunk egy csúnya szó 10 Ft büntetés. Ez a vendégekre is vonatkozik :) Muszáj volt bevezetnünk, mert nekem sajnos csúnya szám van :( Azóta sokat javult a helyzet, a baba előtt kevesebbet káromkodok, viszont a kislányom perselyében többezer forint gyűlt össze :)
13/14 A kérdező kommentje:
11:41-es.Örülök,hogy itt osztod az észt.Még szerencse,hogy törölték az elöző válaszolad.Nem fogok kötözködni,csak annyit mondanék,hogy bár minden kutyának olyan sora lenne,mint a mi 2kutyánknak.És az én babám gyönyörűen van van nevelve.Egyszerű volt a helyzet,köszi tudtam kezelni a dolgot.Azt nem hiszem el,hogy a te szádon még nem csuszott ki hasonló.Anyuci!
2010. júl. 24. 16:08
14/14 A kérdező kommentje:
Ja nincsennek durvább helyzetek,alapjában nem beszélünk csunyán.
2010. júl. 24. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!