Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogy álltok a csúnya...

Anyukák, hogy álltok a csúnya beszéddel?

Figyelt kérdés

Én probálok rá nagyon figyelni,de ma kimondtam egy szót amit nem kellett volna.Az udvaron a kutyánk elkezdte nyalni 16hónapos kislányom kezét,mivel már nem elöszőr a reakcióm ez volt:K@rva kutya.

Akislányom ma egésznap ezt mondogatja:kúva va-va.Látott kutyát az utcán,máris kúva va-vázik.Annyira zavar.

2010. júl. 23. 23:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem szuletett meg a picur, de a noverem (nincs gyereke) mar kijelentette, hogy megtanitja csunyan beszelni, mert milyen aranyos a gyerek, ha csunya szot mond. Mondhatom nem kicsit akadtam ki mar a gondolattol is.
2010. júl. 23. 23:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a bammeg volt :) 2 évesen. de mindenkinek ezt mondta.. az a baj h 16 éves nővéréhez jönnek a fiatalok,és mindig eltanulja :( de el szokta felejteni, a bammeget meg egyik napról a másikra "elhagyta" most 3 éves

36/N

2010. júl. 23. 23:58
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

14 hós a gyermekem,még nem beszél,mindenből csak az eső két betűt mondja, ha tetszik neki egy adott szó.

Néha, bizony kicsúszik egy egy csónya szó a szánkon,aztán mindig megbeszéljük,hoyg lassan le kell erről tudatosan szokni.

Csak sajnos máshol biztos fogja hallani...

Például nálunk a szembeszomszédben, az összes gyerek a 3 évestől a nagyobbakig olyan csúnyán beszélnek,hogy én elszégyellem magam ha meghallom. Ez engem nagyon zavar, sokszor mondják,hogy miért nem enedem játsazni együtt a gyerekeket...hát ezért.

2010. júl. 24. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kell miatta aggódnod, a normális emberek biztos gondolják, hogy nem ezt tanítod otthon, a gyereked meg majd elhagyja.

Nekem még nincs babám, de elmondanék egy aranyos szortit. Egyébként sose beszéltek csúnyán a szüleim. Anyukám gyakran meséli el, hogy óvodába jött egyszer értem, és azzal a szóval fogdtam, hogy p.na

Mentük a boltba, és egész úton azt hajtogattam, hogy pin., pin., pin., Mondta, ha nem hagyom abba, nem megyünk boltba, és nem kapok túrórudit. Abbahagytam, bementünk a boltba, majdnem végeztünk, és megint elkezdtem mondani, inkább jó hangosan kiabálni, hogy .ina .ina

Lerakta a kosarat, kijöttünk, nem kaptam túrórudit. Soha többet nem ejtettem ki :-)

2010. júl. 24. 00:45
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
valaszom: a lanyom nem karomkodik, mert mi sem karomkodunk elotte....de tuti, hogy meg fogja tanulni hamarosan, mert nem mindenki fogja vissza magat akkor sem ha gyerek van a kornyezeteben....sajna
2010. júl. 24. 00:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi otthon nem beszélünk csúnyán,de bölcsiből,oviból olyan dolgokat szoktak hazahozni,h ihaj.Azt semmiféle módon nem tudod megelőzni,az óvónénik nagyon figyelnek,de lehetetlen minden gyerek minden mondatánál ott állniuk.És sajnos tudom,h az oviban kitől hallják,mert el szokták mesélni,egy roma ikerpár, a kislány tündér,tényleg nagyon kedves és aranyos,de otthon szívják magukba a káromkodásokat,és nem az enyhébb fajtákat.4 évesek.:S Én meg óraszám magyarázom otthon,h miért nem mondjuk,h p.na,f.sz,p.csa,k.rva,és hasonlókat.
2010. júl. 24. 09:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Barátnőm kislánya egyik reggel barbizott. A szülők még pihentek, hétvége volt, dolgoznak mindketten. Előző nap elhangzott egy csúnya szó. A kiscsajnak nem sikerült ráadni a babára a cipőt, és azt kiabálta, kib@szott magassarkú! Jót nevettünk rajta, de szerintem elkerülhetetlen.
2010. júl. 24. 09:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Bocshogy offolok....

volt tegnap egy nagyon bunko valaszolo aki azt irta, hogy felrugna azt a gyereket aki karomkodna amikor O a kutyajat setaltatna....

reagaltam is ra, hogy en is felrugnam Ot.....eltunt a valasza es az en kommentem fele is....a masik felet meg lepontoztak 56%ramert igy ertelmetlen es eleg bunkonak is hangzik, mert lemaradt az elso 5-6 mondat....ez, hgoy lehet??

2010. júl. 24. 10:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak:amikor törölnek egy választ a tartalma/stílusa miatt,akkor kitörlik a rá érkezett válaszokat is,de ha egy válaszon belül más is van a maradékot meghagyják.Én is jártam már így.
2010. júl. 24. 11:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Koszonom :)

tehat az en velemenyem az, hogy ha nem tanitjuk akkor is megtanulja sajnos....es persze nem a koszonom lesz amire raall a szaja, hanem arra mit nem kellene mondani....

mi is emberek vagyunk, tehat kicsuszhat a szankon olyasmi amit nem akarunk, hogy a gyerek halljon.....

ettol meg nem leszunk rossz szulok, csak neha elszakad a cerna nalunk is....

az a bunko akire meg reagaltam es miatta lepontoztak, remelem setaltatja most a kutyajat es valaki oda szol neki, hogy kurv@ kutya es idegrohamot kap :P

2010. júl. 24. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!