Van aki még nem ad tejet 16 hó körüli babájának?
Enyém 16, 5 hónapos, reggel, este (és délután, ha itthon vagyunk) cicizik.
Reggelihez szokott kapni kakaót, vagy gyümölcslevet de, ha kakaót kap, azt babatejből csinálom.
Szereti a gyümölcsturmoxot, pl uzsira a gyümölcs után, az szintén abből készítem.
Van egy 10 éves fiam, ő is csak 18 hónaposan kezdett feles tejet kapni, valahogy most sem célom előbb adni.
Ahogy olvasom a válaszokat, olyan UFO-nak érzem magam, mintha csak én nem adnék még tejet.
Sűrű elnézést kérek,hogy nem a kérdésre válaszolok.
(Kérlek ne bántastok emiatt).
Milyen az a babatej?
Most vagy nagyon elsiklok felette a polcoknál, vagy tényle nem jártam olyan helyen ahol lehet kapni...vagy nem is így hívják,csak mindenki tudja hogy ez az...
Itt egy korai UFO. :)
Én sem adok tejet a 16 hósomnak. Úgy vettem észre, hogy a tejtermékektől megy a hasa, kiütései lesznek. Úgyhogy ezért nem kap. Majd talán 2 éves kora körül. Addig meg marad a tápszer.
Én adnám neki a tejet, de nálunk a kislányom az UFO... :-)
Nem issza meg semmilyen formában.
Marad a tápszer jobb híján.
17 hónapos
19 hónapos a kislányom, nem kap tejet, mert allergiára hajlamos, 2 éves koráig biztosan nem, most még szopik, és HA tápszert kap mellé.
azt hogy még szopik, már nem is merem mondani senkinek, mert idiótának /szegény szerencsétlennek kijáró tekintetet kapok érte. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!