Már tudom, hogyan lehetséges, hogy "véletlenül", mert eddig ezt sosem értettem!? Saját magamon.
eddig sosem értettem, hogyan lehet úgy terhes az ember, hogy véletlenül.
3 hós múlt a kisfiúnk és teljesen elfelejtettem a védekezést. ugyan felirattam a gyógyszert és ki is váltottam a szülés utáni 6 hetes kontroll után, de beraktam a gyógyszeres fiókba és totál kiment a fejemből. hiszem másfél éve lassan nem védekezünk... :)
tegnap este zuhanyozás közben jutott az eszmbe!! kiugrottam, mondom apának, hogy mizu, hát jót kuncogott, hogy akkor jön öcsike. :)
majd keresek egy hiperérzékeny tesztet a patikában, ami nagyon hamar kimutatná az esetleges terhességet, mert addig nem akarom elkezdeni a gyógyszert szedni, amíg bizti nem negatív .
már menstruáltam is (de hogy akkor sem jutott eszembe a gyógyszer?!), és majdnem minden nap szeretkezünk a párommal, szóval akár.... :)
hát eddig tényleg méltatlankodtam magamban a "véletlenül terhes lettem" című sztorikon... :)
majd megírom mi lett az eredmény :)
ha jönni szeretne, várnánk hatalmas örömmel, de ha nem, írtam is, akkor elkezdem a gyógyszert szedni, mert nagyon szeretnénk gyereket még, de ennél azért nagyobb korkülönbségre gondoltunk :)
majd mindenképp megírom, mi lett :) de most nem merem elkezdeni a gyógyszert, mert nem szeretnék ártani, ha van baba :)
hát igen, úgy látom, többen vagyunk így.
alapvetően nem terveztünk most még egy babát, de ha lesz ,akkor legyen !
Sziasztok!
Az én történetem: 8 éves nagylányom van, gyógyszer kellett, hogy teherbe essek.Nem vagyok az az " apa rámnéz, és terhes leszek" típus, ez valószínű a sok súlyfelesleg miatt adódik. Nem terveztünk több gyereket, bár úgy voltunk,ha véletlen sikerül, hadd jöjjön. Mindig védekeztünk, igaz nem gyógyszerrel, mi is általában gumit használtunk. Mint valamelyik előttem hozzászóló, néha "csak egy kicsit gumi nélkül" voltunk, igaz, a végszó előtt mindig felkerült:-) Aztán februárban jött a döbbenet: 8 év után újra terhes lettem, ráadásul mikor gyanakodni kezdtem, már 12 heteske voltam:-D Tehát ez a baba nagyon jönni akart,nem is álltuk útját, de gondolhatjátok, hogy bepánikoltam hirtelen, mert nem értettem, hogy lehettem terhes. 4 hét múlva szülök:-)))Én meg azt nem tudtam soha megérteni hogy nem veszi valaki "időben" észre hogy terhes??? Hát van ilyen, mostmár tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!