Hogyan adagoljam a mecsek baby teát?
Szia!
Az én kisfiam is itta (tápszeres volt 4 hetes korától), bár neki a hasfájásra kellett. Mikor annyi idős volt , mint a Te kisbabád én kb. 1- 1,5 dl adtam neki belőle, egész napra elosztva. Nem hajtotta meg. Boldog babázást!
Az adagoláson nem 1 dl,hanem 3-5 dl van feltüntetve 1 filterhez. Én kb 3 dl vízhez szoktam tenni 1 filtert,ez nekünk bevált.Plusz kb 1 hónapja elkezdtem inni a laktoherb teát,na azóta egyáltalán nem erőlködik a picim,mikor kakilni akar.Ha már nem szoptatsz szerintem akkor is ihatod,egy próbát megér sztem.
Jó babázást.
köszi a tanácsokat! remélem sikerül eltalálni a megfelelő adagot és erősséget. az a baj, hogy rettentően kínlódik, mire tud kakilni, de akkor viszont jön minden... ma is ez volt a helyzet, mivel a kínlódását nem bírtam nézni és adtam neki teát (max. 20 ml a dobozon leírtak szerint elkészített erősséggel) röviddel később jött is a has-mars. lehet hogy mással kellene próbálkozni?
még igyekszem szoptatni is, de sajnos főleg tápszert eszik :(
mindenkinek köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!