Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan adagoljam a mecsek...

Hogyan adagoljam a mecsek baby teát?

Figyelt kérdés
sziasztok! sajnos tápszeres lett a kisfiam (5 hetes) és nagyon erőlködve kakil. adtam neki mecsek teát, sikerült is nagy nehezen a kaki, de szó szerint kifosta a felgyűlt cuccot (bocs a fogalmazásért). mikor, mennyit adjak neki, hogy csak segítsen neki a tea és ne hajtsa meg? ti mit tapasztaltatok? vagy hozzá fog szokni?
2008. nov. 20. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam is itta (tápszeres volt 4 hetes korától), bár neki a hasfájásra kellett. Mikor annyi idős volt , mint a Te kisbabád én kb. 1- 1,5 dl adtam neki belőle, egész napra elosztva. Nem hajtotta meg. Boldog babázást!

2008. nov. 20. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Figyi, rajta van a dobozán az adagolása. 0-6 hónapos korig, 1 dl. vízhez egy filtert kell tenni, állni hagyni kb.5-10 percet (attól függ mennyire erőset akarsz), és kész is.Mi is tápszeresek vagyunk de nem hajtotta meg a babót. Biztos a teától van??
2008. nov. 20. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Az adagoláson nem 1 dl,hanem 3-5 dl van feltüntetve 1 filterhez. Én kb 3 dl vízhez szoktam tenni 1 filtert,ez nekünk bevált.Plusz kb 1 hónapja elkezdtem inni a laktoherb teát,na azóta egyáltalán nem erőlködik a picim,mikor kakilni akar.Ha már nem szoptatsz szerintem akkor is ihatod,egy próbát megér sztem.

Jó babázást.

2008. nov. 20. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat! remélem sikerül eltalálni a megfelelő adagot és erősséget. az a baj, hogy rettentően kínlódik, mire tud kakilni, de akkor viszont jön minden... ma is ez volt a helyzet, mivel a kínlódását nem bírtam nézni és adtam neki teát (max. 20 ml a dobozon leírtak szerint elkészített erősséggel) röviddel később jött is a has-mars. lehet hogy mással kellene próbálkozni?

még igyekszem szoptatni is, de sajnos főleg tápszert eszik :(

mindenkinek köszönöm a segítséget!

2008. nov. 20. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, és ha nem adok neki teát, akkor iszonyú nehezen kakil és keményet is...
2008. nov. 20. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!