Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ébresszem fel mert sokat...

Ébresszem fel mert sokat alszik nappal?

Figyelt kérdés

Minden nap a déli etetés után kiviszem a teraszra aludni a babám (3 hónapos). Állati jókat alszik akár 4és fél órát is. Éjszakát viszont még nem aludja át. Próbáltam felkelteni három óra alvás után de akkor sem aludt jobban éjjel. Viszont sok helyen olvastam hogy ne hagyjuk 3 óránál többet aludni napközben.

Tapasztalatok? Vélemények? Előre is köszönöm!

2008. nov. 20. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ebéd után egy óráig lekötni a figyelmét,majd utána latasd el. az első napok biztos nehezek lesznek,mivel nyüszis lesz,de ha ezt akarod,akkor szerintem ez a legjobb megoldás.
2008. nov. 20. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én babám is egy időben sokat aludt. Akár 4,5 - 5 órát is. Ekkor 2,5-3hós volt. Én mindig kivettem max 3,5óra után megettem és visszatettem aludni. Éjszaka is felkelt 3óránként enni, de a nappali sok alvás ellenére aludt éjszaka is.

Remélem ezzel tudtam segíteni.

2008. nov. 20. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben örülnék, hogy ilyen sokat alszik a baba :-) Az enyém 8 hónapos, és 1 hós kora óta összesen 1 - 1,5 órát alszik nap közben és éjszaka is többször felébred. Szerintem hagyd aludni, amennyi jólesik neki.
2008. nov. 20. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
egyébként örülök hogy ennyit alszik! Sokat segítettek köszönöm!!!
2008. nov. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!