Mik a kedvenc neveid és mik azok amiktől a hideg ráz?
A lágy, nőies, és a rózsaszin cukormázas neveket szeretem például Annabella, Mirabella, vagy Leonóra, Kamilla, Miléna, Aurélia
Amitől kiráz a hideg azok a semmilyen, értékelhetetlen nevek pl Enikő vagy az agyonhasznált semleges nevek pl Renáta
Fiú neveknél gyakorlatilag mindegy, bár a hagyományos régi nevek nem tetszenek.
Engem az erőltetett összepakolt nevekkel lehet kikergetni a vilagból (Hannaróza pl.). Külön mindkét név szép,de együtt?
Amit az első írt,azzal is egyetértek.
En hagyományosabb nevet adok majd a babónak. Remélem mire oda kerül majd ezek lesznek különlegesek.
Lány: Zsófia, Viktória, Lilla
Fiú: Dániel, Ádám, de még a Sándorban is gondolkozunk.
Amitől rosszul vagyok: Gréta, Fruzsina
A kedvenceim: Alíz, Natasa, Dorina
Fiúban szerintem nincs olyan, amit kifejezetten nem szeretek. Az Ádám és a Balázs a kedvencem.
Nekem ezek a Maja, Loretta, Linett, Babett nem tetszenek, bordélyházba valók.
Meg a nagyon fiúból képzett nevek Daniella, Dominika, Szimonetta, Janina, Jozefina stb.
Zselyke, Zoé sem tetszik.
Amúgy a relatíve hagyományosabb neveket szeretem.
Nekem a magyarosírott nevektől van herótom
Dzsenifer, Dzsesszika, Britni
Fiú nevekben is a Medox és társai az amit már hallani is rossz.
A kedvenceim a nem túl népszerű, de nem is nagy ritkaságú nevek
Rebeka, Kata, Sára, Zorka, Dorina
Gergő, Márton, Lázár
Amit nem szeretek:
Cs betűs nevek, pl Csenge, Csongor, Csanád, Kincső, Csaba.
A régi klasszikusok, pl Ferenc, Béla, Géza, József, János, Sándor, Kálmán, Mátyás, Ödön, Jolán, Margit, Mária, Gizella, Ágnes.
Amik tetszenek:
Hanna, Johanna, Anna, Sára, Léna, Miléna, Máté, Gergő, Konstantin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!