Nekem a sorbetek a kedvenceim, bármilyen citrus, és a feketeribizke :)
Illetve a görögdinnye :)
Elég válogatós vagyok, mert nem szeretem egyik gyümölcsfagyit sem + a tiszta csokit sem.
Ami általában mindenhol bejön, azok a kekszes fagyik, de szeretem még a snickerseset, mogyorósat, vaníliásat, pisztáciásat. De a gyümölcsöseket kivéve majdnem mindent:D
Ja szóval röviden: a favorit a kekszes.
nem vagyok nagy fagyis, vagyis a standoknál utálom. 1 gombóc-> 200 forintért nevetséges mennyiséget adnak. akkor már inkább bemegyek a boltba és veszek egy dobozzal,
nem tudom hogy ne szégyelnek annyit adni.még a kis gömbös kanálról is lehúzzák az alját, nehogy jusson a parasztnak
de egyébként a csoki fagyit nagyon szeretem, főleg a narancsosat vagy a tömény étcsokisat. szeretem a felturbózott fagyikat, mint amiben van raffaello, vagy kinder bueno,oreo stb:)
a gyümölcs fagyikért nem vagyok oda, de ami látott már gyümölcsöt azok jó, de az olcsó eper és málna fagyikat annyira nem szeretem és az olcsó vaníliát sem.
és magát a fagyi tölcsért sem igazaán szeretem, úgyhogy már ezért is jobban szeretem otthon kis tálkákba adagolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!