Nektek mi a kedvenc fagyitok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki melyik fagyit szereti a legjobban. :D2014. jún. 6. 21:56
1/20 anonim válasza:
vanília.:) de hupikéket is szeretem :D
2/20 A kérdező kommentje:
A hupikék milyen ízű? Már sok helyen láttam, de még sose kóstoltam.:D
2014. jún. 6. 22:20
5/20 Domján Dominika válasza:
Harkányi csokiskeksz :D
6/20 anonim válasza:
epreset, málnásat kérek a legtöbbször de most van két új kedvencem: málnás tejberizses (Pólus center) és csokiskekszes (árkád)
7/20 anonim válasza:
Fagyit (is) csak igazan minosegi helyen eszem, de akkor a vanilia biztos befuto nalam.:) Ha fel szeretnek merni egy cukraszdat, biztos hogy egy gomboc vaniliat kerek eloszor. Az mindent elarul szamomra a helyrol.:)
Ha a vanilia izlik, akkor hajlando vagyok mast is probalni, a kedvenceim a kokusz, malna, fahej az alapizek kozul a vanilia utan.
Amit soha nem kostolnek meg: puncs, menta.:)
Neked?
8/20 anonim válasza:
csoki, mangó, mojito, erdei eper :)
9/20 anonim válasza:
1.vagyok: hát nem tudom elmondani,édes,nagyon,gyümölcsös beütéssel :P egy kóstolót megér :)
10/20 Arimateia válasza:
puncs (etalon), túró (ezt kevés helyen csinálják jól), ananászos kókusz, mostanában pedig a sárgadinnye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!