Nektek mi a kedvenc fagyitok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki melyik fagyit szereti a legjobban. :D2014. jún. 6. 21:56
13/20 anonim válasza:
hupikék, csoki, karamell, sós mogyoró, fahéj
14/20 anonim válasza:
csokiskeksz (ez csak itthon, máshol vagy nem látok ilyet, vagy nem is hasonlít, keksz és csokidarabkák csokis piskóta ízű krémes fagyi nyamii :D)
Ezután túró, kókusz, és a különlegességek (csoki, süti, tortautánzatok)
15/20 anonim válasza:
Mar valaszoltam, nekem a vanilia a N1., de megvan a vegleges sorrendem:
Vanilia, kokusz, fahej, raffaello, malna, sargadinnye, mango. Sajnos kulfoldon, de ettem mar isteni papaya es licsi fagyit is, igazi gyumolcsbol. Fenomenalis volt.:)
16/20 anonim válasza:
Nekem a vaníliás és a kókuszos. :D
17/20 A kérdező kommentje:
Érdekes olvasgatni a válaszokat.:D
Két éve még gondolkodás nélkül a csokit mondtam volna kedvencnek, mert például a gyümölcsös fagyikat meg sem ettem. Most viszont imádom őket. Az én kedvencem az étcsoki és a joghurtos erdei gyümölcsös.:D
2014. jún. 8. 12:13
18/20 anonim válasza:
győri szerelem<3(csokis- meggyes nagyon finom), grapefruit, after eight, pisztácia, és epres fánk ízűt ettem a múltkor az is nagyon finom volt
19/20 anonim válasza:
Fagyifan vagyok. :) majdnem mindet megeszem (hosszú lenne felsorolni), de az abszolute kedvencem a NARANCS :)
20/20 anonim válasza:
Mangó, cseresznye, málna, citrom, feketeribizli. Ezeken kívül málnás túrórudis-ez tudom érdekesen hangzik, de B. füreden egyik legjobb fagyizóban ettem, és isteni volt, valamint vörös boros málna.-Ezt Balatongyörökön ettem. Nem megszokott az ízlésem fagyi terén (sem).:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!